Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Kılıçdaroğlu'na açık çağrımdır!

Evet, "Bu partiden cacık bile olmaz!" diyen sosyal demokrasiye hasret umutsuzları bile heyecanlandırdınız.
Evet, geçmişte acımasızca kapının önüne konulan siyasilere CHP'nin yeniden adres olabileceğini ve hatta siyaset yapma arzusunda olan ancak uygun bir zemin bulamadığı için geri adım atan insanlara şans yaratacağınızı söylediniz.
Özetle enteresan bir rüzgâr yakaladınız Kemal Bey.
Ancak benim kaygı ve korkularım var gelecek politikalarınızla ilgili.
İşte onun için bu çağrıyı yapıyorum sizlere efendim.
Kemal Bey. Tamı tamına 1 ay önce, 21 Nisan'da, muhafazakâr kesimin uğrak mekânı Fatih'teki Eski Kafa'da buluşmuştuk sizinle.
Demiştiniz ki; "Haklısınız CHP değişmeli... Gençleşmeli... Yenilenmeli... Demokratlaşmalı."
Üstelik de o tarihlerde bir genel başkan adaylığı filan düşünmüyordunuz.
Öyle ya da böyle. Süreç sizin önünüzü açtı.
Artık bütün yetkiler elinizde.
Eğer hâlâ o gün olduğunuz noktadaysanız bugün... Yani, "CHP'nin o abuk ve güdük politikalarının yenilenmesi ve kadrolarının değişmesi" gerektiğine inanıyorsanız...
Lütfen yapın o zaman bunu.
Lütfen tüm kadroları yenileyin! Genç, dinamik, akıllı ve pratik insanları alın etrafınıza. Eskiden, eskilerden kimseleri bırakmayın partinin tepe kadrolarında! Sakın, "Tecrübelerimden faydalandırmak istiyorum seni" şeklinde teraneler okuyan politbüronun eski şeflerinin gazına gelmeyin!
Biliyorum bunu başarmak çok zor! Ancak yarınki kurultayda bunu başarabilirseniz, o zaman bütün insanlar sizin Türkiye için de birçok şeyi başaracağınıza inanır. Unutmayın ki bu ülkenin siyasal yelpazesindeki sol boşta! Unutmayın ki bu ülke insanının özgürlükçü, eşitlikçi, barışçı, demokrat ve Edirne'den Hakkâri'ye tüm ülkeyi kucaklayacak gerçek sosyal demokrat bir adrese ihtiyacı var. Umutlarımızı yeşerttiniz. Lütfen radikal bir tavır sergileyip, meyvelerini de toplanmamıza izin veriniz!
Size başarılar diliyorum tüm kalbimle.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA