Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Sarıgül CHP'ye dönecek mi?

Kulis yazmak böyle bir şey işte, lanet olsun! Yüzde yüz doğru olduğuna emin olmanıza rağmen, o kulis haberi etik gereği kimden aldığınızı yazamadığınız için, "şıp" diye yalanlama geliyor! Sarıgül'ün Kılıçdaroğlu'na Zafer Mutlu aracılığı ile mesaj gönderdiğini bu sütunlarda okumuştunuz geçtiğimiz gün. "Aslaaaa! Hayır!" cevabını da... Şimdi benim onun cevabına ilişkin kalkıp, "Yok illa ki sen bu mesajı göndermişsin" filan deme şansım yok sevgili okurlarım. Çünkü bu haberi kulağıma kimin fısıldadığını söyleme imkânım yok! Sarıgül o sabah aradı. Kuracağı partinin genel sekreteri olacak Hasan Aydın da. Eskiden beri tanıdığım, değer verdiğim bir siyasidir Hasan Bey. Sarıgül'ün hiddetli konuşmalarına karşın o daha makuldu cevap verirken.
"Sen yalan yazmamışsındır. Muhakkak bunu sana birileri söylemiştir Sevilay. Bu sanırım Zafer'in (Mutlu) kendi kendine gelin güvey olmasının sonucu. Ne yazık ki Zafer ara sıra böyle şeyler yapar. İşgüzarlık. Eminim uzaktan akrabalığı da olan Kılıçdaroğlu'na; 'Merak etme Sarıgül de CHP'ye dönecektir! Biz aracı oluruz!' demiştir. Sana da bizim bir mesajımız gibi iletilmiştir bu işgüzarlık" şeklinde bir cevap verince; "Yazabilir miyim bu söylediklerini aynen?" diye sordum.
Çok şaşırttı tabii beni verdiği cevap.
Dedi ki: "Eee ben de yazasın diye söylüyorum zaten!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA