Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

2'nci kural!

Bazı kan boncukları light yazar olmak için Haşmet'ten (Babaoğlu) ders aldığıma inanmak istememiş. Hem inanmamış, hem de bir önceki yazımda Haşmet'i sadece light yazılar yazabilen biri olarak gösterip onu ti'ye aldığımı göstermeye çalışmış. Haşmet'e de seslenmiş; "Kardeşim bak bu kadın seninle kafa buluyor. Şuna bir cevap ver!" demiş. Benim haberim yok yazılanlardan. Gazeteden bir editör arkadaşım aradı; "Bunlar senin o yazında ironi yaptığını anlamamış resmen. Haşmet'le dalganı geçtiğini yazmış. Haşmet sakın alınmasın bu yazılanlara!" dedi.
Nedense aklıma birden Haşmet'in elime tutuşturduğu light yazar olmanın 10 altın kuralı metni geldi. Şöyle diyor 2. kuralda; "Asla kirli sicilinden dolayı yazdıklarının altına kendi adını koyamayacak kadar korkak ve sünepe olan zibidileri kaale almayacaksın! Onların senin hakkında her yazdığı olumsuz yazıyı onur sayacaksın! Ammaaaaa çok ileri giderlerse de 'Gel bakalım meydana seninle bir konuşalım' diyeceksin!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA