Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

'4 Kadın 1 Erkek' başlıyor!

Biraz da kendi reklamımı yapayım. Bu akşam Beyaz TV'de ilginç bir program başlıyor. Saat 22.00'de. Programın adı; "4 Kadın 1 Erkek!" Kadınlardan biri bendeniz. Bir diğeri ise kısa süre önce Vatan gazetesinden kovulan ancak geçtiğimiz hafta Cumhuriyet'le el sıkışan Mine Kırıkkanat! Diğer iki gazeteci arkadaşımızı da yine çok yakından tanıyorsunuz. Star gazetesinden Elif Çakır ve Milliyet'ten Serpil Yılmaz. Şimdi diyeceksiniz ki; "Ee erkek kim?" Erkek, programın moderatörü olacak. Yani biz konuşacağız, tartışacağız o da bizim bu hallerimize çeki düzen verecek. Yönetecek. Yönlendirecek. Tartışma hararetlenince söndürecek. Uzayınca, "Tamam yeter!" diyecek. Ancak bu erkek her hafta değişecek. âh siyasi arenadan, kâh iş dünyasından, kâh spor ya da sanat camiasından ve medyadan seçeceğimiz erkekler programa moderatörlük yapacak yani. İşte programımızın bu akşamki ilk moderatörü Kamer Genç!
CHP Tunceli Milletvekili!
Eminim ilginç olacak. Ve eminim teklifi götürdüğümüzde "Yahu ben evde biriyle başa çıkamıyorum. Dördünüzle nasıl başa çıkacağım?" diyen Kamer Bey bu sözlerinde haklı çıkacak!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA