Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Beni endişelendirdiniz sayın vekil!

Mardin AKP Milletvekili Gönül Şahkulubey, kentteki yılbaşı süslemelerinden acayip hicap duymuş ve bunun üzerine de demiş ki; "Şehirde gezindiğimde bir modernizm havası ile bazı dükkânlardaki o süsleri gördüğümde üzüldüm. Modernleşelim diye özümüzü kaybetmemiz lazım!"
Hani bunu kalkıp bir Aydın milletvekili veyahut da Edirne milletvekili söylese diyeceğim ki; "Geç Sevilay! Bu vekil ne dediğini bilmiyor!"
Ama bunu diyen, Süryanilerin, Keldanilerin, Ermenilerin, Müslümanların barış içinde bir arada yaşamayı başardığı birkaç örnek kentimizden biri olan Mardin'in vekili...
Avrupalıların, Amerikalıların ve hatta Japonların koşa koşa gelip ziyaret ettiği medeniyetler şehrinin bir yaşayanı...
Aklıma Binnaz Toprak'ın geçenlerde yaptığı bir açıklama geldi. Demişti ki "Endişelenen modernler sesini yükseltmeli. Çünkü Türkiye ancak o endişelenenler sayesinde gerçek demokrasiye kavuşur!"
Madem Hoca öyle diyor...
O zaman biz de sesimizi yükseltelim ve vekil Şahkulubey'e seslenelim. "Hanımefendi. Ya siz kimlerle komşu olduğunuzu bilmeyecek kadar başka bir âlemde yaşıyorsunuz. Ya da tam bir gerici ve bağnaz bir insansınız! Biliniz ki bu yaptığınız açıklama ile beni çok fena endişelendirdiniz. Hatta korkuttunuz!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA