Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Kalakalmak!

Geçenlerde uzaklardan gelen bir misafirim vardı. Yurtdışında yaşayan misafirimle uzun uzun sohbet ettik Türkiye gündemine dair.
Sordum; "Nasıl görünüyoruz sizin oralardan?"
Güldü ve, "Valla bir öyle! Bir böyle!" şeklinde enteresan bir cevap verdi. Sonra da ekledi:
"Daha öncede fevkalade idi ama özellikle Arap ülkelerinde çıkan isyan sonrası Türkiye'nin yurttaşlarını tahliye etmek konusunda gösterdiği başarının müthiş yansıması oldu. Amerika'nın bile çaresiz kaldığı tahliyelerde Türkiye'nin tereyağından kıl çeker gibi başarı göstermesi çok şaşırtıcı geldi insanlara. Türkiye üzerine daha önce tez hazırlamış bir Fransız arkadaşım, 'Ülkenle gurur duymalısın!' demişti o günlerde. Fakat hemen sonra gazeteciler Nedim Şener ve Ahmet Şık'ın tutuklanması patlak verdi. Aynı arkadaşım bu kez, 'Neler oluyor kuzum? Türkiye, gazeteciler açısından gittikçe yaşanması zor bir ülke oluyor galiba!' dedi. Kalakaldım karşısında. Çünkü ne diyeceğimi bilemedim!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA