Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Nur Serter: Bir tek ben değildim!

9 Temmuz'daki CHP'nin Parti Meclisi toplantısında Binnaz Toprak'ın seçim sonuçlarını değerlendirdiği konuşmasında, "CHP'nin iki okunu, Laiklik ve Devletçilik ilkelerini sorgulamak lazım artık!" sözlerine Nur Serter'in çok sert tepki gösterdiğini yazmıştım.
Özür dilerim ki, yanılmışım.
Çünkü Nur Serter aradı. Ve dedi ki; "Binnaz Hanım o konuşmayı yaptığında benim dışımda birçok kişi sert tepki gösterdi. Hatta aralarında bazı MYK üyeleri bile vardı. Genel Başkan bile 'Partimiz ilkeleri üzerinden konuşmayınız!' dedi. Ama ben hiçbir şey demedim! Aksine, Binnaz Hoca'ya sahip çıktım. Ona tepki gösterenleri engellemeye çalıştım. 'Bu da Binnaz Hoca'nın fikri. Bırakın konuşsun!' dedim. Buna rağmen bu bilgileri aktaran kişi ya da kişiler benim adımı veriyor size! Israrla benim adımı yıpratmaya çalışıyor! Sizi aradım. Çünkü haber kaynaklarınızın ben konusunda iyi niyetli olmadıklarını bilmenizi istedim!"


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA