Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Ne ayaksınız siz arkadaş?

Söz konusu toplantıda hafif bir gerilim de yaşandı. Gayet güzel başlamıştı her şey. Ancak Güney Kıbrıs Yönetimi Büyükelçisi Michalis Stavrino soru-cevap bölümünde son derece çiğ bir üslupla Bağış'a "Neden imzaladığımız anlaşmaları uygulamıyorsunuz?" diye sordu. Normalde medenice cevaplanacak bir soruydu belki ama niyetin kötü olduğu o kadar belliydi ki, Bağış gereken cevabı verdi. "Sen ne ayaksın arkadaş?" anlamına da gelebilecek, "Sen Kıbrıs'ın neresindensin?" cümlesiyle başladığı yanıtını şöyle tamamladı:
"Türkiye'nin yükümlülüklerini hatırlatacağınıza, imzaladığınız anlaşmaları uygulayın! Hükümetiniz ahmakça uygulamalarından vazgeçsin. Annan Planı'nı 2004'te reddeden ve barıştan yana olmayan Rum tarafıdır!"
Ortam bir anda buz kesince yumuşatmak için devreye İrlandalılar girdi. İşte o vakit kendi kendime, "Yok ya bu İrlandalılar gerçekten içimizde" deme ihtiyacı hissettim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA