Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Asıl mesele 'fuatavni' değil!

Başından beri söylediğim şeyi bir kez daha dile getirmek istiyorum. Yeni adıyla Pensilvanya Terör Örgütü benim tabirimle Sakalsız ve Çetesi devletin hâlâ belirli kritik noktalarında diriliklerini sürdürüyorlar. 40 yıl önceden dış mihrakların bir projesi olarak başlatılan bu örgütün, devletin en kilit noktalarına nasıl sızdığını, emniyet ve yargı gücünü nasıl ellerine geçirdiklerini hep beraber gördük. Cumhurbaşkanı Erdoğan "İnlerine gireceğiz!" dediğinde çok samimiydi. Bu örgüte yapılan operasyonların hiçbirinin boşa olmadığının farkındayım ama şunun da altını çizmek istiyorum özenle:
Bunlar hâlâ devletin en hassas görevinde bulunanların burnunun dibinde. En bariz kanıtı örgütün haberalma merkezi 'fuatavni'nin yazıp çizdikleridir. Doğrudur çoğu uydurmaca, kurgu. Ama yanı sıra bu hesabın aktardığı bazı şeylerin doğru olduğunu biliyoruz. Son operasyonu ve ondan öncekileri haber alması ve bunlar üzerinden kirli algı operasyonları için düğmeye basılması gibi... Herkes "Kim bu fuatavni?" sorusunun yanıtı arıyor. Bense "Kim, hangi hainler bu fuatavni hesabına bilgi aktarıyor"un...
Peki bulabiliyor muyum? Hayır! Maalesef hayır!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA