Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Seks ve satranç

Erik adlı bir İsveçli ile internet üzerinden satranç oynuyorum. 28 yaşındaki Erik, sitesine seks ile satrancı karşılaştıran bir metin koymuş. Bazı bölümleri şöyle:
Sıkı bir karşılaşma saatlerce sürer ve siz onun her dakikasından zevk alırsınız... Bir oyunu bitirir bitirmez yenisine başlayabilirsiniz... Satrançta milyarlarca 'pozisyon' vardır... İnternette satranç oynayabilir, her an yeni bir 'partner' bulabilirsiniz... Satrançtan hastalık kapmazsınız... Bir oyuna başlamak için partnerinize kompliman yapmanız, çiçek ve çikolata almanız gerekmez... Çocuklar da satranç oynar... Satranç performansınız ölene dek sürer... Çirkin oyuncular da kolayca partner bulabilir... Hem oynayıp hem de kola içebilirsiniz... Partneriniz çok hızlı olduğunuz için yakınmaz... Çabucak sona eren oyunlar daha tatmin edicidir... Boyut önemli değildir; ortalama bir tahta yeter... Oyun bittikten sonra partnerinizi öpmeniz gerekmez...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA