Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Keremcem farkı

Yaz tatili en çok atv'nin dizisi Tövbeler Tövbesi'ne yaramış görünüyor. Eski mahalle dizilerinin mumla arandığı bir dönemde ekrana gelmesi, ona zamanlama avantajı getirmişti.
Beylik dizilerin yaz döneminde tatile girmesi de Tövbeler Tövbesi'nin önünü açtı. Buna bir de 'Keremcem dopingi' eklenince, dizi iyice keyifli bir hale geldi.
Zaten dizinin oyuncu kadrosu birbirinden yetenekli isimlerden oluşuyordu. Ama gençlerin ve özellikle de çocukların sevgilisi Keremcem diziye dahil olup bir de üzerine 'cuk' diye oturan bir role soyununca senaryo adeta şaha kalktı. Ne yalan söyleyeyim, eskiden şöyle göz ucuyla izlediğim Tövbeler Tövbesi'nin yeni bölümünü şimdi merakla bekler oldum.
Aslına bakarsanız, Keremcem'in öyle ahım şahım bir oyunculuğu yok! Ama millet olarak masumiyeti öyle mumla arar hale geldik ki, Keremcem'in o çocuksu, saf halleri, sevdiği kadına duyduğu katıksız ve karşılıksız aşkı pek çok insanı ekrana bağlamaya yetiyor. Senaristler de durumun farkına varmış olacaklar ki, yan rol olarak diziye giren Keremcem'in ağırlığı giderek artırılıp bir anda başrol kıvamına getiriliverdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA