Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Haydi horona!

Bugün Dünya Horon Günü... Son birkaç yıldır olduğu gibi bu yıl da binlerce kişi, ülkenin 38 ayrı noktasında horon tepecekler.
Yıllar önce yitirdiğimiz, Karadeniz'in aslan yürekli delikanlısı Kazım Koyuncu'nun anısına bu yıl da kemençenin, tulumun o gönülleri coşturan ezgileriyle birlikte omuzlar sallanacak, topuklar yere vurulacak...

EL ELE TUTUŞMAK
İstanbul'daki organizasyonlardan biri de bugün saat 16.00'da Göztepe Özgürlük Parkı'nda gerçekleşecek. Sanal âlemde günlerdir yapılan çağrılar, bu meydanda karşılığını bulacak. Dünya Horon Günü kutlamaları hakkındaki detaylı bilgileri ise www.kazimkoyuncu.com sitesinde bulabilirsiniz.
Horonun hasını Karadenizliler teper ama bugün horona kalkmak için ille de Karadenizli olmak gerekmiyor. Adına ne derseniz deyin; ister horon olsun, ister halay, ister çiftetelli, ister Ata Barı...
Bugün hiç tanımadığınız biriyle omuz omuza verip el ele tutuşma fırsatını kaçırmayın.
Çünkü şimdilerde en çok buna ihtiyacımız var...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA