Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yetiş Kardeş!

Nerede bir kadın Rumelili karakterine ihtiyaç duyulsa, yapımcılar, yönetmenler hemen telefona sarılıp "Suzan Kardeş, yetiş kardeş" diye S.O.S. çağrısı yapıyorlar.Suzan da yetişip işi kurtarıyor. Tıpkı Seksenler dizisinde olduğu gibi...
Suzan Kardeş, pastane sahibi Sami'nin annesi rolüyle konuk oyuncu olarak kadroya katıldı. Umarım misafirliği uzun sürer de yatıya da kalır. Çünkü kısacık sahnelerinde bile diziye müthiş bir renk ve tat kattı.
Hele Kirpi, müstakbel kayınpederi Sami'ye karşı kendine sağlam bir müttefik bulduğu için pek mutlu oldu. Şimdi kaleyi içten fethetmesi daha kolay olacak. Sami ile 'şer cephesi' arasında yaşanacak çatışma, durum komedisinin lezzetini arttıracak.
Suzan Kardeş, 'maçlara' soyunma odasında ısındı. Yıllarca dizi, film ve programlarda ünlülere makyaj yaptı. Belki de mimiklerini ve vücut dilini bu denli iyi kullanmasının arkasında, yıllarca kuliste yaptığı bu 'laboratuvar çalışmasının' etkisi vardır.
Ama yapımcıların onu sadece Rumelili karakterlere sıra geldiğinde hatırlamaları büyük haksızlık. Zira Suzan Kardeş her role yetecek bir oyunculuk olgunluğuna erişmiş görünüyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA