Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

‘Güzel değil, tatlı kadın ömür uzatır’

Geçen akşam, Şamdan Plus Instagram adresinde Medikal Estetik Doktoru Cansen Yeni Kut, ünlü oyuncu Tuba Ünsal ile canlı yayın yaptı. Doğal olarak konu dönüp dolaşıp güzelliğe ve estetiğe geldi. Tuba Ünsal, kendisini güzel bulmadığını söyleyerek "Çok uzun yıllar kendimin güzel olduğumun farkında değildim. Halen de bu cümleyi kurduğumda rahatsız oluyorum. Klasik güzel kadın formlarında olduğumu düşünmüyorum" dedi.

'BURNU BÜYÜK DEDİLER'
Ünsal, başarılı olmasını da kendisini güzel bulmamasına bağladı: "Benim ablam Ebru çok güzel bir kızdı. Küçükken Ebru'ya çok iltifat edilirdi. Benim için 'Bu da güzel ama siz bir de bunun ablasını görün' derlerdi. Modellik yapmaya başladım, kısa boylu olduğum için 'Bundan olmaz' dediler. Fotomodellik yapıyordum 'Bunun burnu büyük' dediler. Oyunculuk yapmaya başladım 'Bu kız sarışın, sahnede kötü kadın olur sarışınlar' dediler. Hep bir eleştiri bombalarının içinde kaldım. Herhalde onlar bilinçaltıma o kadar işlemiş ki, belki de bu yüzden başarılı oldum. Bu bir itici kuvvet oldu benim için."

'ESTETİĞİ DÜŞÜNMEM'
"Huzurlu olma, içsel dinginlik, maneviyat... Bunların hepsinin totali güzel ve özgüvenli yapıyor insanı. Özgüven; en güzel estetikten çok daha etkili ve çok daha güvenli bir şey..." diyen Ünsal, bu yüzden de estetik yaptırmayı düşünmüyormuş: "İnşallah hiçbir zaman estetiğe ihtiyaç duymam. Fiziksel olarak insan kırışabilir. Ama o kırışık hallerimi, o suratımın yamuş yumuş hallerini severim umarım. Ve yanımda, beni yüzümle, fiziğimle seven değil, kalbimle seven birileri olur inşallah." Ünsal, konuyu özlü bir sözle kapattı; "Erkekler şunu bilsin: Güzel kadın değil, tatlı kadın ömrü uzatır."

TUBA ÜNSAL'DAN ÖZLÜ SÖZLER
Burnundan dolayı çok eleştirildiğini söyleyen Tuba Ünsal, "O kadar acımasız yorumlar alıyordum ki... Hatta biri 'Büyük burnu da meşhur ettiniz ya Tuba Hanım' demişti" dedi.

MUHTAR BUGÜN İ
ŞBAŞI YAPIYOR!
Yeme-içme dünyasının deneyimli ismi Ergun Yıldız'ın imzasını taşıyan Ataşehir'deki The Muhtar, Mart'ta kapılarını aralamış, ancak pandemi nedeniyle haftasına kapatmak zorunda kalmıştı. Mekanların 'yeni normal' şartlarda açılışına izin verilmesiyle birlikte, sağlıklı, hijyenik ve sosyal mesafenin korunduğu bir ortamda hizmet vermek için tüm hazırlıklarını tamamlayan The Muhtar, bugün kapılarını açıyor. İşletmecisi İlgi Gövsa, "Hem ruhunuz hem damaklarınız şenlenirken, hem de kulaklarınızın pası silinecek" diyor.

Sağlıklı tatil için önlemleri almışlar

Ünlülerin uğrak yeri olan, Ali- Erkan Ünal kardeşlerin sahibi olduğu Bodrum'daki Moon Beach Hotel de yaz sezonunu açtı. Ünal kardeşler, içinde bulunduğumuz pandemi sonrası misafirlerinin sağlığını ve güvenliğini korumak, için hijyen kurallarına azami şekilde uymuşlar. "Herkes gönül rahatlığıyla gelebilir" diyorlar. Gökçebel koyunda, kendine ait plajı ve iskelesi ile yaz tatilleri, düğün ve davetler için ideal olan Moon Beach, benim de Bodum'daki favori yerlerimden biri.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA