Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Koç’un sahası yine açılamadı

Merhum eşi Mustafa Koç'un ismini yaşatabilmek için adına kitap çıkaran, spor alanında yarışma düzenleyen Caroline Koç, bir de adına golf sahası yapımına başlamıştı. Caroline Hanım, 19 Kasım 2017'de tanıtımını yaptığı Mustafa V. Koç Golf Sahası'nı halen tamamlayamadı.

Mustafa Koç'un, kapanan İstanbul Golf Kulübü'nün sahasını Riva'ya taşıma hayalini gerçekleştirmek için 4 yıl önce kolları sıvayan Caroline Hanım, ilk iki yılında bürokrasiye takılmıştı. Ancak Aralık 2019'da çalışmaların başladığı sahayı bir türlü bitiremedi! 29 Ekim, 2016'da aramızdan ayrılan Mustafa Koç'un da 60'ıncı doğum günüydü. Benim gibi herkes, bu Cumhuriyet Bayramı'nda sahanın açılacağını düşünüyordu ama olmadı.

Öğrendim ki, sahanın bitirilmesi, Mustafa Koç'un önümüzdeki doğum gününe kalmış. Yani İstanbul Golf Kulübü üyeleri sahalarında golf oynayabilmek için bir yıl daha bekleyecek. Bu arada sahanın bir türlü bitirilememesinin sebebi ne, çok merak ediyorum doğrusu.

AŞK ÜSTÜN GELMİŞ!
Merhum Mehmet Sabancı'nın oğlu DJ Faruk Sabancı ile tescilli güzel, spiker Dilay Korkmaz, ne birlikte yapabiliyor ne ayrı! 2020 yazında flört etmeye başlayan âşıkların ilişkisi, ocakta kıskançlık yüzünden sekteye uğramıştı! Ancak kısa sürede öpüşüp barışmışlardı. Geçen ay ikinci kriz patlak verdi. Bu kez Instagram'da birbirlerini takibi bırakmış, fotoğraflarını silip ayrılmışlardı.

Âşıklar ayrılığa bir ay dayanabildi. Öğrendim ki, geçen hafta barışmışlar. Demek ki aşk üstün gelmiş. Aşkı krizlerle yıpratmamak gerek. Umarım bir daha yaşanmaz.

EĞİTİM ORTAKLIĞI
Yakın dostlar Nazlı Keçili ile Ceylan ve Gonca Duru, eğitim alanında önemli işlere imza atmaya hazırlanıyor. Artkolik'in patroniçesi Nazlı Keçili ile Sylvan Learning'in kurucuları Ceylan ve Gonca Duru kardeşler, sanat, bilim ve teknoloji alanında eğitimler için güçlerini birleştirdi. Önümüzdeki günlerde Akmerkez'de başlayacak olan proje, ilk etapta 4-12 yaş grubunu kapsayacak.

Keçili ve Duru kardeşler, özel bir metotla çocuklara, bilim, teknoloji ve sanatı bir arada öğretecek. Keçili ile Duru kardeşlerin, yakında lise öğrencileri ve yetişkinler için de eğitimler başlatacağını öğrendim.

İSTANBUL'UN YENİ BİR FESTİVALİ OLDU
İstanbul hem Türkiye'nin hem de dünyanın kültürsanat sahnesinin başrolüne geçmiş durumda. Cuma günü açılan, dünyanın gıpta ettiği Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) ardından, Beyoğlu Kültür Yolu Festivali'nin de startı verildi.

AKM'den Galataport'a uzanan güzergahta 14 Kasım'a kadar sürecek olan bu festivalin açılışını, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptı. AKM'deki açılış törenine, iş ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı. İstanbul'un marka değeri için çok önemli olan festivalde emeği geçen herkese kocaman bir alkış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA