Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kümelere ayrılmış minimal bir yaşam!

Atv'deki 'Kardeşlerim' dizisinde Şengül karakterini canlandıran Fadik Sevin Atasoy, dün piyasaya sürülen Şamdan Plus Dergisi'ne röportaj vermiş. Dizinin çok sevilmesinin kendisini çok mutlu ettiğini ve sete koşarak gittiğini söyleyen ünlü oyuncu, özel hayatıyla ilgili soruları yanıtlamış.

"Ben herkesin sokaklarda eğlendiği gecelerde, pijamalarıyla evin kanepesinde uyuyakalanlardanım. Son derece minimal bir yaşam tarzım var" diyen Atasoy, özel hayatını nasıl programladığını da anlatmış ki, şaştım kaldım. "Hayatımı kümelere ayırarak, haftalık incelemeler yaparım. Kümeler; aile, iş, kişisel bakım ki bu da kendi içinde kümelere ayrılıyor; beden, ruh, zihin gibi.

Kümeler sosyal yaşam, arkadaşlar ve ilişki diye de devam ediyor. Sonra kendimi puanlarım. Kümelerde bir orantısızlık olduğunda az olan kümeye mesai harcar, orayı kuvvetlendiririm." Aşk ve evliliğe de değinen Atasoy, "Ahkam kesmeyeceğim yegane konu aşktır. Evliliği düşünmüyorum, o yüzden de gelen teklifleri geri çeviriyorum" demiş. En iyisi bir Şamdan Plus alıp bu keyifli röportajı okuyun.

'DAMAT'IMIZ BAŞARIYA DOYMUYOR
Damat-Tween ve D'S Damat'ın patronu Süleyman Orakçıoğlu'nu durdurabilene aşk olsun! 200'ü yurt içi, 200'ü yurt dışında toplam 400 mağaza açan Süleyman Orakçıoğlu, son olarak bir ilke daha imza attı. Dünyanın en büyük alışveriş merkezi olan Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki Dubai Mall'da da bir mağaza açtı.

Birkaç gün önce kapılarını aralayan D'S Damat, Türk firmalarının yıllardır yer alabilmek için kapısını aşındırdığı Dubai Mall'a giren ilk Türk hazır giyim markası oldu. Tebrik etmek için aradığım Süleyman Orakçıoğlu, global yolculuklarına devam ettiklerini, önümüzdeki yıl planlarında İrlanda, Kanada, Polonya, Güney Afrika olduğunu söyledi. Yolları açık olsun…

HERKÜLLER GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR
Meraklılarına müjde... Yeni nesil sanatçılar arasında öne çıkan bir isim olan ve Herkül'ü yorumladığı heykelleriyle adından sıkça söz ettiren Emre Yusufi, uzun bir aradan sonra Türkiye'de ilk solo sergisini açıyor.

Cumartesi günü Yapı Kredi Bomontiada'da sanatseverlerle buluşacak olan Harmony of Contrast adlı sergide, uluslararası ve ulusal sanat platformlarında çalışmaları yakından takip edilen Emre Yusufi'nin heykel, dijital ve NFT formatındaki son dönem çalışmaları yer alacak. Küratörlüğünü Ferdan Yusufi'nin üstlendiği sergi, 30 Kasım'a kadar açık kalacak. Bilginize…

ÇOCUK YAŞTA BAŞROLÜ KAPTI
'Kocamın Ailesi', 'Anne', 'Bizim Hikaye', 'Kızım' gibi dizelerdeki başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken 12 yaşındaki Beren Gökyıldız, 'Yeşil Vadi'nin Kızı' dizisi için el sıkıştı. Beren, Yeşil Yapım'ın sahibi Özkan İpek'in yapımcılığını üstlendiği ve yönetmenliğini Murat Şenöy ile Çağıl Nurhak Aydoğdu'nun yapacağı dizide, ilk başrolünü oynayacak.

Önümüzdeki hafta Şile'de çekimlerine başlanacak olan dizide sürpriz isimler de rol alacak. Beren'in halasını oynayacak Aslı Saçar da bu isimlerden biri. Dizi şimdiden, Latin Amerika, Balkanlar ve Avrupa'da 30 ülkeye satıldı. Reytingi bol olur inşallah.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA