Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

ABD’deki TV programı Şen’lendi

2016 yılında ailesiyle Los Angeles'a taşınan Fenerbahçe'nin efsanevi başkanı Ali Şen'in oğlu Adnan Şen, kısa sürede şehrin en büyük müteahhitlerinden biri olmuştu.



LA'de lüks bir inşaat şirketi kuran ve elinde Beverly Hills'te 10'a yakın evi olduğu konuşulan Adnan Şen, iki yıl önce oturdukları malikaneyi 75 milyon dolara satışa çıkarmasıyla, lüks konutların satıldığı Selling Sunset programına konuk olmuştu. Programın yeni yayınlanan 5. sezonunda Adnan Şen yine konuktu. Bu kez yanında eşi Begüm Şen de vardı.



Programda öğrendik ki; bölgenin üst düzey emlak komisyonculuğu şirketi, Şenlerin evini halen satamamış! Programda, emlak danışmanı Davina Potratz, ikinci bir şans istemek için çiftin kapısı çaldı. Eşi Begüm Şen'in, kendisini çok sevdiği için ikinci bir şans verdiğini söyleyen Adnan Şen; bu kez Davina'dan, Beverly Hills'teki başka bir mülkünü kiralamasını istedi. Adnan Şen evini satamadı ama emlak programının yıldızı olma yolunda ilerliyor, hem de eşi Begüm Şen ile birlikte!

YENİ SEVGİLİSİ BASKETBOLCU
2016'da evlendiği Kerim Çarmıklı'dan 2020'de boşanan, ardından babasını kaybeden Uzman Psikolog Zeynep Selvili, teselliyi avukat Nail Gönenli'de bulmuştu. Yaklaşık bir yıl süren ilişki, Gönenli'nin ihaneti yüzünden bu yılın başında bitmişti.



Sosyal medyadan Zeynep Selvili'nin yeni bir aşka yelken açtığını öğrendim. Aşkı ifşa eden de sevgilisi oldu. Bursaspor'un basketbolcusu Birkan Batuk, sevgilisi ile fotoğrafını paylaştı. Geçen ay flört etmeye başladıklarını öğrendiğim çiftin birlikteliği umarım kalıcı olur.

BALAYI TATİLİNİ TATLANDIRDI!
Bodrum'a gelen dünyaca ünlü isimler arasına, geçen hafta ünlü oyuncu Lindsay Lohan da eklenmişti. Geçtiğimiz günlerde evlendiği Bader Shammas ile Bodrum'da balayı yapan ünlü yıldızın tatili devam ediyor.



Bir arkadaşım Lohan'ı önceki gün, doğal ürünler satan bir dükkanda görmüş. Lindsay Lohan, otelinde tattığı ve bayıldığını söylediği lokumlardan 3 kilo satın almış. Artık hepsini kendisi mi yiyecek yoksa eşine dostuna hediye olarak mı götürecek bilemedim ama Bodrum'un 'tatlı' bir reklamını yapacağına şüphe yok.

TRAFİĞE TAKILMADAN YEMEĞE GİTTİLER
Gamze Karaman, 2017'de Nedim Keçeli ile evlenmiş, 2018'de oğlu Yaman'ı dünyaya getirmişti. Her yıl olduğu gibi bu yazı da Bodrum'daki evlerinde geçiren Keçeli Ailesi, Bodrum'da görevli arkadaşım Ersin Al'ın objektifine takılmış.



Yalıkavak'taki evlerinin iskelesinden bota binip restorana yemeğe gitmişler. Bayram tatilinde yoğun trafikten kurtulmanın yolunu böyle bulmuşlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA