Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

30 milyon liralık otopark!

13 yıl boyunca Muhsinzade Yalısı'nda açtığı otelde yaşayan ve 2019'da ayrılmak zorunda kalan Ahu Aysal Kerimoğlu, nisan ayında 30 milyon liraya Baltalimanı'ndaki Oral Yalısı'nın giriş katındaki daireyi satın almıştı. Ancak tekrar yalı hayatına dönmeye hazırlanan Ahu Hanım'ın maalesef hevesi kursağında kalmıştı!



Çünkü Boğaziçi İmar'dan izin almadan yalı dairesinin tadilatını başlatmış, komşusu şikayet edince de mühürlenmişti. Önceki gün bir arkadaşım Ahu Hanım'ın dairesinin kapısında asılı, her birinin üzerinde 18 bin lira yazılı 5-6 adet ceza makbuzu görmüş! Ahu Hanım'a niye bu kadar fazla ceza kesilmiş anlamadım. Acaba mühürlenen dairesinin tadilatına devam mı etti?



Bu arada Ahu Hanım, 30 milyon lira verdiği yalı dairesine giremiyor ama otoparkını kullanıyormuş. Plakasında adı yazılı otomobilini oraya park etmiş. Sanırım Ahu Hanım, Türkiye'nin en pahalı otoparkının sahibi. Düşünsenize 30 milyon lira veriyorsunuz ve sadece otoparkını kullanabiliyorsunuz!



Ahu Hanım, tadilata başlamadan önce komşularına hitaben yanda gördüğünüz yazıyı çerçeveletip duvara asmış ama bir komşusunun şikayetinden kurtulamamış.



STİLİNE RENK KATTI
Altyapısında yetiştiği ve sayısız başarılar elde ettiği Galatasaray ile geçen ay yolları ayrılan Arda Turan'ın Youtuber eşi Aslıhan Doğan Turan renklendi! Siyah stillerle görmeye alışkın olduğumuz Aslıhan Hanım'ı, son dönemlerde renkli stiller içinde görmeye başladık gerçekten. Sanırım siyahtan sıkıldı ve biraz da yaz mevsiminin getirdiği enerjiyle renklere bir şans vermeye karar verdi. Bu değişikliğin asıl sebebi nedir bilinmez ama yeniliklere açık olması bence güzel bir şey. Hem renkli kıyafetler de ona çok yakışıyor...



BODRUM'DAKİ SERGİ İNGİLİZ BASININDA
Uluslararası kültür ve sanat platformu Istanbul'74'ün kurucuları Alphan-Demet Müftüoğlu Eşeli çifti, başarılarıyla ülkemizin adını duyurmaya devam ediyor. 6-10 Temmuz'da Capri Adası'nda gerçekleşen Nomad Circle Sanat ve Tasarım Fuarı'na, Türkiye'den davet edilen ilk sanat platformu olmuşlardı. Şimdi de bu ayın başında Bodrum'da açtıkları 'İnsan ve Doğa Arasında' isimli sergiyle dünyaca ünlü İngiliz dergisi Wallpapper'a haber oldular. Haberi yapan Lucy Scovell, serginin küratörlüğünü de yapan Demet Müftüoğlu Eşeli ile röportaj yapıp, hem sergiden hem Bodrum'dan övgüyle bahsetmiş.



YETER ARTIK POZ VERMEYİN!
Evlilik hazırlığında olan oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç'u, son zamanlarda hiç 'doğal' görmüyorum! Basında, televizyonda, sosyal medyada, nerede olursa olsun hep bir 'poz' verme durumları var. En son teknede çekilen fotoğraflarını görünce 'yeter' dedim. Kamerayı gördükleri anda poz verme durumuna geçmeleri, artık komik görünmeye başladı. Neredeyse doğal hallerine hasret kaldık. Gencecik insanlarsınız kendinizi bu kadar kasmayın. Doğal halinizle de hayranlarınız sizi sevecektir; hatta daha çok sevecektir. Poz vereyim derken kendinizi komik hale sokmayın. Benden size tavsiye…



UYUMSUZLUK
ABİDESİ!
25 yaşındaki başarılı oyuncu Melisa Şenolsun, geçen hafta global bir moda markasının davetine, o markaya ait tasarımlarla katıldı. Ancak Şenolsun için maalesef çok kötü seçimler yapılmış. Fotoğraftan da anlaşılacağı gibi; tamamen zorlama bir görünüm olmuş, neresinden tutsak olmuyor! Çanta, terlik ve etek ile üstündeki taşlı büstiyer arasında hiçbir uyum yok. Şenolsun'un beğendiğimiz tek tarafı, saç stili ve makyajı oldu. Marka mı onu öyle giydirdi, yoksa Melisa Şenolsun mu o kıyafetleri seçti çok merak ettim doğrusu.



Artık #tbt yapmak 'out'… Sosyal medyanın yeni popüleri photodump! Eskiden üzerinden zaman geçsin, #tbt olsun diye beklenilen fotoğraflar, şimdi 'photodump' etiketiyle, #tbt olmayı beklemeden paylaşılıyor. Sosyal medya kullanım oranımız ve hızımız arttıkça sabrımız da azalıyor galiba!



Bu yaz, cesur dekoltelerin yazı... Özellikle elbiselerde alışılmışın dışında iddialı cutout'lar çok fazla. Hem cutout hem de aksesuar detaylı bu elbiseler kesinlikle 2022 yazına damga vurmuş durumda.



2022 yaz trendlerinin arasında tüyler gösterilse de maalesef bu detaylar istenilen popülerliği yakalayamadı. Bir süre öne çıkan tüy detaylar ilgiyi iyice kaybetti. Artık tüy detaylı parçalar için out diyebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA