Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Arkadaşları var sevgilisi yok!

Olayların kadını Şeyma Subaşı, geçen hafta yine magazin basınının gündemindeydi! Nisanda ikinci kez ayrıldığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile tekrar barıştığı ve Paris'te beraber tatil yaptıkları yazılıp çizilmişti.



Çıkan iddialar karşısında suskunluğunu koruyan Subaşı'nı, Bodrum'da görevli arkadaşım Ersin Al, Cennet Koyu'nda teknede görüntüledi. Teknede tanımadığım üç kız ve iki erkek daha vardı.



Çalkantılı aşkı yeniden başladı mı bilmiyorum ama başladıysa bile teknede Alsaloussi yoktu! Eğer barıştılarsa Mısırlı ex eniştemizi yakında Bodrum'da görürüz.

200. KEZ ALAÇATI'YI TEMİZLEYECEKLER
Erol-Rana Erkan Tabanca çiftinin 2013'te açtığı Alaçatı'daki otellerinin personeli, 2018'den beri Alaçatı sokaklarını temizlemeyi misyon edinmişti.



Bu 'temiz' hareket, bugün ikinci kez 'dalya' diyecek. 199 haftadır gönüllülerle birlikte sokakları temizlemeye çıkan otel personeli, bugün tam 200. gurur haftasına ulaşacak.



Otel personeli, doğaya katkıda bulunmak isteyen herkesi bu sabah 09.30'da otelin önüne bekliyor.

35 BİN LİRALIK MASALAR DOLUYDU
Geçen hafta Bodrum'da ünlü bir otelde sahneye çıkacak olan Kenan Doğulu'yu, ön masadan dinlemenin bedelinin 35 bin lira olduğunu yazmıştım. Perşembe gecesi gerçekleşen konserin fotoğrafları geldi. Baktım, 35 bin liralık ön masaların tamamı doluydu.



Uzaktan çekilen fotoğraflarda, kimlerin ön masalara kurulduğunu seçemedim ama konseri izleyenler arasında İzzet Antebi-Tuvana Türkay,



Buse Terim-Volkan Bahçekapılı, Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman ile eşi Berna Ataman ve Selçuk İnan ile eşi Cemre Kardeş İnan da vardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA