Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

FB plakalı otomobilini Monako’ya götürdü

Eski Fenerbahçe yöneticisi olan ve 'Muz Kralı' olarak tanınan iş insanı Hakan Bilal Kutlualp, bayram tatilini, dünya jet-set'inin gözde tatil yeri Monako'da geçirdi. Hakan Bey'in Monako'ya yalnız gitmediğini, beraberinde 'ünlü' otomobilini de götürdüğünü öğrendim! Evet, yanlış okumadınız;



Hakan Bey, İstanbul'a yaklaşık 2 bin 300 kilometre uzaklıkta olan Monako'ya lüks otomobiliyle gitmiş. Otomobilinin ünü ise plakasından kaynaklanıyor. Çünkü lüks otomobilinin plakası, 34 FB 1907… Hatırlarsınız; dört yıl önce Hakan Bey, Fenerbahçeli bir taraftarın isteğini geri çevirmemiş ve 34 FB 1907 plakalı süper lüks otomobilini düğün arabası yapması için ona vermişti.



Yıllar içinde otomobilinin markası değişse de Fenerbahçeli plakası hiç değişmedi! Hakan Bey işte bu çok özel plakalı otomobilini taa Monako'ya kadar götürüp şehrin en gözde meydanına park etmiş. 2 bin 300 km direksiyon sallamayı, aşık olduğu Fenerbahçe'yi dosta düşmana göstermek için mi göze aldı bilmiyorum artık.

BODRUM'DA HASRET GİDERDİLER
Bayram öncesi oğluyla uzun bir tatile çıkan ünlü iş insanı Malkoç Süalp, Türkiye'ye döner dönmez soluğu sevgilisi Melis Çiftçi'nin yanında aldı. Kasımda başlayan sürpriz aşklarını ilk bu köşeden öğrendiğiniz ikili, bir ay birbirlerine hasret kalmıştı.



Bade İşçil'den olan oğlu Azur ile 3 haftalık tatile çıkan, 6 bin 500 km yol yaparak Güney Amerika'yı baştan başa kateden Süalp, oğlunu annesine bırakıp Bodrum'daki sevgilisinin yanına gitti. Aşıklar, bayram tatilini Bodrum'da birlikte geçirdi.

DEDİKODU YALAN ÇIKTI
Ekimde nikah töreniyle evlenen, 25 Haziran'da ise görkemli bir düğün yapan Hacı-Nazlı Sabancı çiftiyle ilgili bayramda, sosyete kulislerine bir dedikodu düştü.



Düğünün ardından Paris'e balayına, bayramda da bir Yunan adasına tatile giden çiftin, Hacı Bey'in ailesi Ömer-Arzu Sabancı'ya torun sevinci yaşatacağı konuşuluyordu. Ancak ilk ağızdan öğrendim ki, bunlar dedikodudan ibaretmiş, Ama çiftin anne-baba olmaya niyetleri olduğunu öğrendim.

TATİLE SANAT ARASI
Yıllardır yazın sanatı tatilcilerin ayağına Bodrum'a götüren Cengiz Karavan, bir yıl aradan sonra ilk sergisini Bodrum Gündoğan'da açtı.



Bodrum'da tatilde olan sanat tutkunu ünlü isimler, 'Sanatla Yaza Merhaba' adlı serginin açılışına katıldı. Sergide, Devrim Erbil'den Tuğçe İnan'a, Merve Gencer'den Ercan Filiz'e pek çok sanatçının eseri yer alıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA