Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İkinci torunu olacak ama… Azgın tekelikten vazgeçmiyor!

Sosyetik isimlerde baş gösteren Azgın Teke Sendromu son olarak eylülde, 63 yaşındaki, torun sahibi Naim Gençoğlu'nda da peyda olmuştu! Gönlünü, 30'lu yaşlarda, üç çocuklu bir kadına kaptıran Naim Bey, yasak aşkı uğruna 30 küsur yıldır evli olduğu eşi Özlem Hanım'ı terk etmiş, Zincirlikuyu'daki bir rezidansta kiraladığı evde yaşamaya başlamıştı. Birkaç ay önce Naim Bey'in sevgilisinden ayrıldığı, eve dönmek istediği konuşulmuştu.



Meğer konuşulanlar doğru değilmiş. Naim Bey'in, genç sevgilisiyle yasak aşkı devam ediyormuş. Bu arada Naim Bey, ikinci kez dede olacakmış. Naim Bey'e ilk dedelik mutluluğunu yaşatan, Mayıs 2019'da evlendirdiği oğlu ile gelini Umur-Yasemin Gençoğlu çifti, ikinci bebeklerini bekliyormuş. Ekim 2020'de dünyaya gelen kızları Lea'nın ardından çiftin bu kez oğulları olacakmış. İkinci kez dede olmaya hazırlansa da Naim Gençoğlu'nun azgın tekelikten vazgeçmeye niyeti yok gibi görünüyor.

YASEMİN'İN ANA OKULU!
Ünlü diş hekimi Emek Külür'ün, 2003'te uçak kazasında vefat eden ilk eşi Behzat Külür'den olan kızı Yasemin Külür, anne mesleğini seçmişti. Girne Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde öğrenim gören, bu yıl dördüncü sınıfa geçen Yasemin, tatil yapmak yerine annesinin yanında eğitime devam ediyor!



Yaz tatilini annesinin kliniğinde çalışarak geçiren Yasemin, hem pratik yapıyor hem de annesinden mesleğin inceliklerini öğreniyor. Emek Hanım ise, kızıyla birlikte çalışmanın gururunu yaşıyor. Bu arada Yasemin'in, okulu biter bitmez işinin hazır olduğu da anlaşılıyor.

TORUN MÜRÜVVETİ GÖRECEKLER
Türk tiyatrosunun duayen ismi Haldun Dormen (94) ile halkla ilişkiler mesleğinde dünya çapında bir üstat sayılan Betül Mardin (95), ilk göz ağrıları torunları Yasemin'in mürüvvetini görmeye hazırlanıyor. 2001 yılında boşanan Ömer Dormen ile Gülden Büyükuçak'ın 33 yaşındaki kızları Yasemin, meğer sessiz sedasız nişanlanmış. Yasemin'in nişanlısı da tanıdık bir isim: yapımcı Altuğ Gültan



Oyuncu Melike İpek Yalova ile 2 yıllık evliliğini geçen yıl bitiren Altuğ Gültan ile Yasemin Dormen, düğün için tarih belirlemese de arayı çok açmak istemiyorlarmış. Umarım çok mutlu olurlar.

İSTANBUL'U KEŞFE GELDİ
İstanbul'a ayak basan dünyaca ünlü isimler arasına 'Modanın mucize çocuğu' olarak anılan Tayvan asıllı Amerikalı moda tasarımcısı Alexander Wang de katıldı. Hafta sonu ülkemize gelen Wang'in İstanbul ile ilgili bir projesi olduğu, ekibiyle birlikte şehrimizi keşfe geldiği konuşuluyor.



Wang'in rehberliğini ise, aynı zamanda arkadaşı da olan moda fotoğrafçısı Cüneyt Akeroğlu yapıyor. Dünyaca ünlü markalarla ses getiren iş birliklerine imza atan Wang, İstanbul'da, hangi markayla, nasıl bir iş birliği gerçekleştirecek diye sorup soruşturdum ama kimse ser verip sır vermedi. Neyse yakında öğreniriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA