Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Tatil nafakasını mı harcıyor?

12 yıllık evliliklerini dostça bitiren İzzet Antebi ile Didem Sarı'nın bu medeni tavrı ancak yedi ay sürmüştü! Hatta GÜNAYDIN'da, Dilek Yaman'ın haberi ile öğrendik ki;



Didem Sarı'nın yeni sevgilisi, işi İzzet Antebi'yi darp etmeye kadar götürmüş! Mayıstan bu yana oyuncu Tuvana Türkay ile flört eden İzzet Antebi ile Didem Sarı'nın arasına ne girdi bilmiyorum ama işler iyice tatsızlaşmış durumda! Boşanma protokolünde İzzet Bey'in her yıl haziranda çocukları ile tatil yapsın diye Didem Hanım'a 30 bin dolar vereceği maddesi vardı.



Geçen ay 30 bin doları alan Didem Hanım'ı çocuklarıyla tatil yaparken görmedim ama en yakın arkadaşlarının bile ismini bilmediği meçhul sevgilisi ile önce Göcek, ardından Bodrum, şimdilerde Akyaka'da tatil yapıyor!!!
Antebi'den aldığı 30 bin dolar tatil parasını acaba sevgilisiyle haftalardır süren tatilde mi harcıyor diye merak ettim. Son bir not; velayetlerini ortak almalarına rağmen, çocukların kendi isteğiyle ilk günden beri babalarıyla yaşadığını öğrendim!



'KALİTESİZ' VE 'UCUZ' GÖNDERMESİ
Kendisini darp eden eski eşinin sevgilisinden şikayetçi olan İzzet Antebi, dilekçesinde Didem Sarı'nın da kendisine yönelik sosyal medya üzerinden hakaret içerikli ve kışkırtıcı mesajlar paylaştığını iddia etmişti.
Önceki gün Didem Sarı'nın sosyal medyada, isim vermeden İzzet Antebi'ye 'kalitesiz', sevgilisi Tuvana Türkay'a da 'ucuz' göndermesi yapması bunun kanıtı gibiydi.

SİZ SAADET GİBİ OLMAYIN!
Los Angeles'ta yaşayan oyuncu Saadet Işıl Aksoy, Şubat 2020'de dünyaya gelen kızı Marisa ile Türkiye'ye tatile gelmişti. Son dönemde hızlı yükselen Kovid-19 illeti, maalesef Marmaris'e tatil yapan anne-kıza da musallat olmuş.



"Aylar sonra yaptığım post bu olmamalıydı" diyen Aksoy, maskeli fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı ve ilk iki günün çok zor geçtiğini yazdı. Son zamanlarda tedbiri elden bıraktığını, eskisi kadar önlemlere dikkat etmediğini söyleyen Aksoy, "Siz Saadet gibi olmayın" diye de tembihledi.

TORUNLARI BOYUNU GEÇTİ
Sosyetenin yaşsız kadınlarından Ender Mermerci'nin üç kızından tam yedi torunu var. Ender Hanım, ortanca kızı Yosun Reza'dan olan Alexander Ata (18), Alegra Cemile (16) ve Adrian (10); büyük kızı Tansa Ekşioğlu'ndan olan Mehmet Pars (17), Sinan (14) ve küçük kızı Derin Mermerci'nin ikizleri Lal ile Mina (7) adlı torunlarının üzerine titriyor.



Her fırsatta ya torunlarının yanına gidiyor ya da onları evinde veya tatilde bir araya getiriyor. Bayramı da onlarla geçiren Ender Hanım'ın ikisi Tansa Ekşioğlu'dan, biri Yosun Reza'dan olan üç torunu da boyunu geçmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA