Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Eski dosta ‘şahitlik’ göndermesi

İş insanı Caner Karaloğlu ile 2017'de evlenip İstanbul'a gelin gelen, 2020'de boşanmasına rağmen kızıyla İstanbul'da yaşamaya devam eden İspanyol model Elisabeth Mas, önceki gün sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtladı.



Bir takipçisi, "Hiç biri tarafından ihanete ya da hayal kırıklığına uğradın mı?" diye sordu. Soruyu, "Sırtımdan bıçaklandım, uzun yıllar kardeşim gibi gördüğüm biri tarafından ihanete uğradım" diyerek isim vermeden Aslışah Alkoçlar Demirağ'ın fotoğrafını paylaştı. Merak edip araştırdım. Meğer, Elisabeth Mas'in boşanma davasında,



Aslışah Alkoçlar Demirağ, eşi Caner Karaloğlu lehine şahitlik yapmış. Mas'ın iddiasına göre Aslışah Alkoçlar'ın şahitliği, Mas'ın kızı Mia'nın velayetini kaybetmesine neden olmuş. Mas, "Artık o da anne olduğu için eminim o dönem yaptığı hatayı anlaşmıştır. Ben de aynısını yaşamasını istemem" diye konuştu.

HAYAT ONA GÜZEL
23 yıllık eşi Rober Baler'den boşandıktan sonra 'hayatı tatil kıvamında yaşamaya' karar veren Etel Baler yine tatilde. Bayramı, oğlu Leon ile Yunan adalarında geçiren Etel Hanım, yurda döndü ve Bodrum'a demir attı.



Arkadaşım Ersin Al, Etel Hanım ile Leon'u Cennet Koyu'nda teknelerinde görüntülemiş. Bir süre Ege'de denizin tadını çıkaracak olan Etel Hanım, sonra İspanya'ya dümen kıracakmış. Eylül sonuna kadar da tekneden inmeyi niyeti yokmuş.

VALENCİA'DA NİKAH BODRUM'DA DÜĞÜN
Sosyeteye gelin gelen İspanyollara biri daha eklendi! 2003'te boşanan Rana Erkan Tabanca ile Ceylan Pirinçcioğlu'nun oğulları Emrecan Pirinçcioğlu, Valencia'daki Türk Konsolosluğu'nda İspanyol Sahara ile nikah masasına oturdu.



Annesi Rana Erkan Tabanca, şimdiki eşi Erol Tabanca ile oğlunun bu mutlu gününe şahitlik ederken, Ceylan Pirinçcioğlu nikaha katılmamış. Neden gitmediğini öğrenemediğim Ceylan Bey, oğlunun nikahını paylaştı. Sahara ile Emrecan, 20 Ağustos'ta Tabanca çiftinin Torba'daki evlerinde düğün yapacak.

DUVARIN ÖNÜNDE BÖYLE POZ VERİLİR!
Sosyetenin de ünlü simalarından tasarımcı, ressam ve iç mimar Eda Zamanpur, son zamanlarda adından sıkça söz ettiriyor. Geçen ay Bodrum'da bir otelde, tatilciler için workshop'lar düzenleyen Zamanpur, aybaşında da iş insanı Burak Beşer'in Çeşme Dalyan'daki ünlü beach'in duvarlarına resimler çizmişti.



Öğrendim ki, bu yıl Bodrum'a şube açan Beşer, yeni beach'nin duvarlarını da Zamanpur'a emanet etmiş. Zamanpur, yine yaz coşkusunu yansıtan bir duvar yaratmış. Bu arada Zamanpur, duvarın önünde nasıl poz verilmesi gerektiğini de gösterdi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA