Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İşte 20 yıl önceki Sabancılar

1997 yılında New York'ta okurken tanışan 1991 Türkiye ikinci güzeli Aslıhan Koruyan ile iş insanı Demir Sabancı, 2002'de görkemli bir düğünle evlenmişti. Mutlu evliliklerini üç çocuklarıyla perçinleyen çiftin önceki gün 20. evlilik yıldönümüydü. Aslıhan Hanım yıl dönümünü, sosyal medya hesabında, düğününden fotoğraflar paylaşarak takipçileriyle de kutladı. Bu paylaşım aynı zamanda Sabancı Ailesi'nin 20 yıl öncesine uzanan nostaljik bir yolculuk gibiydi. Fotoğraflarda kimler yoktu ki; merhum Sakıp Sabancı'dan Arzu Sabancı'ya, Yalçın Sabancı'dan Emine Kamışlı'ya kadar neredeyse bütün aile vardı. Düğün fotoğrafları arasında bir de çocuklar vardı ki, onlar şimdi, sosyetenin en ünlü isimleri arasında yer alıyor. Melisa Tapan, Hakan ve Kerim Sabancı kardeşler, Pırıl Çetindoğan Kokuludağ gibi Sabancı Ailesi'nin yeni nesil temsilcilerinin çocukluk fotoğraflarını görmek ilginçti. Aslıhan Hanım'ın evlilik yıl dönümlerini kutlarken, bu nostaljik yolculuk için de teşekkür ediyorum.


Aslıhan Koruyan Sabancı-Sakıp Sabancı-Demir Sabancı-Türkan Sabancı


Arzu-Hakan-Demir-Aslıhan Koruyan-Kerim-Ömer Sabancı


Merve Çetindoğan-Melisa Tapan, Pırıl Çetindoğan Kokuludağ


Hakan-Kerim Sabancı, Cevdet Çetindoğan



ELİE SAAB'I BODRUM'DA AĞIRLAYACAK
Monako'da tatilde olan Feryal Gülman, sosyal medya hesabında, dünyaca ünlü modacı Elie Saab ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşınca merak edip aradım. Saab'ın kış koleksiyonunu tanıtmak için verdiği davete katılmış. Daha önceden tanıştıkları için de davette uzun süre sohbet etmişler. Ünlü modacı sohbette, oğlu Elie Saab Jr ile gelini Christina Mourad'ın geçen yıl Bodrum'a tatile gittiğini ve Bodrum'u öve öve bitiremediklerini söylemiş. Feryal Hanım da, geçen yıl İstanbul'a tatile gelen ama Bodrum'u görmeyen Elie Saab'ı, Bodrum'a davet etmiş. Ünlü modacı da daveti kabul etmiş ve ağustos sonunda gelecekmiş.



TAKİPÇİLERİ
ABARTILI BULDU
Seda Sayan'ın estetik müdahalelere olan düşkünlüğü hepimizin malumu. Gerek Türkiye'de gerek yurt dışında sık sık yüzünün farklı alanlarına çeşitli dokunuşlar yaptırıyor. Zaman zaman tepki alsa da bunu açık yüreklilikle dile getirmekten çekinmiyor. Ancak geçenlerde doktoru eşliğinde yüzüne yaptırdığı son işlemleri açıkladığı videosu bu kez çok eleştiri aldı. Çünkü çok abartılı bulundu. Bu kadar sık ve bu kadar abartılı estetik müdahaleleri, milyonlarca takipçisiyle paylaşmak ne kadar doğru bilmiyorum. Bu arada Seda Sayan'ın 'estetik bağımlısı' olduğunu söyleyenler de var. Öyleyse eğer, Seda Hanım'a geçmiş olsun diyorum.



KORKUSU SÜRÜYOR!
Ocak 2016'da Hataylı iş insanı Ozan Baran ile evlenip Miami'ye yerleşen, yazları Türkiye'ye gelen sosyetik güzel Süreyya Yalçın, bu yaz tatil sezonunu Bodrum'da açmıştı. Bodrum'da görevli arkadaşım Ersin Al, Ozan Baran-Süreyya Yalçın çiftini Türkbükü'nde bota binerken görüntülemiş. Korumaların çokluğu dikkatimi çekti. Hatırlarsınız; 2009'da yakalanan El Kaide örgütünün bir üyesi, fidye için Süreyya Yalçın'ı kaçırmayı planladıklarını açıklamıştı. Görünen o ki, babası Faruk Yalçın'dan yüklü bir miras kalan Süreyya Yalçın'ın kaçırılma korkusu halen geçmemiş.



EVLİLİKLERİ BİTTİ ÖFKESİ BİTMİYOR!
12 yılın ardından boşanan İzzet Antebi ile Didem Sarı arasında sular durulmuyor! Daha doğrusu; Didem Sarı sürekli ortalığı karıştırıyor! Önce Sarı'nın sevgilisi fiziki olarak İzzet Antebi'ye saldırdı, kendisi de sosyal medyadan Antebi'nin sevgilisi Tuvana Türkay'a. Son olarak İzzet Antebi ile Çağla Şıkel'in yazışmalarını sosyal medyadan ifşa etti. İkili arasında geçen yazışmalar ne denli dostane ya da ne kadar duygusal orasını bilemem ama Sarı'nın evliyken aldatıldığını ima etmeye çalıştığı yazışmaların da boşandıktan bir ay sonra yapıldığı anlaşıldı! Foyası ortaya çıkınca da hesabı çalınmış algısı yaratmaya çalıştı! Boşandıktan sonra gayet medeni geçen 7 ayın ardından ne oldu bilmiyorum ama bu yaptıkları Didem Sarı'ya hiç yakışmıyor.



YIRTMAÇ 'ÇABASIZ ŞIKLIĞI' BOZMUŞ
Başarılı bir ressam ve aynı zamanda DJ olan Sedef Gali, geçenlerde Bodrum'da bir davete katıldı. Görüldüğü üzere Sedef Gali, yaz sezonuna uygun, rahat bir stil ortaya koymak istemiş. Aslında bluz ve etek takımı oldukça şık. Ancak yırtmaçta abartıya kaçması Sedef Hanım'ın tüm o çabasız şıklığını ortadan kaldırmış. Bir de üstüne bikinisinin ipinin görünmesi, maalesef hiç hoş olmamış...



Bu yaz tığ işleri oldukça popüler. Üstelik el emeğine saygı duruşu niteliğindeki bu trend, sadece plajda değil, günlük giyimde de bol bol karşımıza çıkıyor. Özellikle tığ işi elbiseler, 2022 yazının bohem ruhuna da çok yakışıyor.



Uzun süre modanın kurtarıcı parçalarından sayılan gömlek elbiselere biraz ara verme zamanı. Bu yaz gömlek elbiseler gözden düştü. Onların yerine keten ve daha modern kesimler öne çıktı.



Tek renk stillerde beyazın hakimiyeti bu sezon da sürüyor. Keten takımlar, uzun elbiseler ya da geniş kaftanlar ile baştan aşağı beyaz bir görünümle hem zamansız bir stil yaratıp hem de son derece trendi görünebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA