Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sürpriz aşk!

Ünlü modacı Nedret Taciroğlu'nun en büyük yardımcısı olan kızı Yasemin Taciroğlu yeni bir aşka yelken açtı. Yasemin Hanım'ın yeni beyaz atlı prensi tanıdık bir isim: başarılı iş insanı Ahmet Uras... Geçen yıl, İstanbul'daki mekanının Bodrum'da bir şubesini açan ve büyük başarı yakalayan Ahmet Uras ile Yasemin Taciroğlu nasıl tanışmış öğrenemedim ama birkaç ay önce flört etmeye başladıkları bilgisini edindim.



Hatırlarsanız; ilk bu köşeden öğrenmiştiniz… Prof. Dr. Cihan Uras'ın oğlu olan Ahmet Uras, 2016'da iş insanı Cihan Kamer'in kızı Simay Kamer ile evlenmiş, ancak bu evlilik 2020'de tek celsede bitmişti. Yaşıtları çoktan çoluk çocuğa karışan müzmin bekar Yasemin Taciroğlu ise, birkaç kez nikah masasının eşiğinden dönse de hiç evlenmemişti. Bu arada Yasemin Hanım, Bodrum'da mekanının başında olan sevgilisi Ahmet Uras'ın yanından ayrılmıyormuş. Hatta birlikte davetlere katılmaya bile başlamışlar. Bakalım yaz aşkı olarak başlayan bu ilişki nereye gidecek…

MUCİZE ÇOCUĞU UĞURLADIK MODELİ AĞIRLIYORUZ
Dünyaca ünlü isimler ülkemizi adeta komşu kapısı yaptı. Geçen hafta 'Modanın mucize çocuğu', Tayvan asıllı Amerikalı moda tasarımcısı Alexander Wang'in İstanbul'a geldiğini yazmıştım.



Wang, perşembe günü Bodrum'a geçmişti. Bodrum'da, arkadaşı olduğunu öğrendiğim Etel Baler ile buluşan Wang, keyifli bir tatil geçirmiş. Ünlü modacı ülkemizden ayrıldı ama o daha gitmeden, İtalyan top model Mariacarla Boscono İstanbul'a geldi. Bakalım daha hangi dünya starlarını göreceğiz.

MODA DERGİSİNDEN ŞIK KUTLAMA
Turkuvaz Medya Grubu'na bağlı, dünyanın ilk moda dergisi Harper's Bazaar'ın Türkiye edisyonu, ağustos ayı kapağının çekimlerini, dünyaca ünlü bir beach club ve restoran zincirinin Bodrum'da yeni açtığı şubesinde yaptı.



Moda dünyasının etkin influencer'larından Zeynab El-helw ile yapılan çekimleri kutlamak için Yalıkavak'taki beach club'da parti düzenlendi. Derginin yayın yönetmeni Gülen Yelmen'in ev sahipliğindeki parti, moda, tasarım ve cemiyet dünyasından birçok ünlü ismi bir araya getirdi. Bu arada elbette konuklar çok şıktı

ÇİRKİN SÖZLERLE 'ÇİRKİN' DEDİLER
Komedyen Eser Yenenler'in eşi sosyal medya fenomeni Berfu Yenenler, ekmek kapısı olan sosyal medyadan yana çok dertli. Geçenlerde yaptığı bir paylaşımın altına, takipçileri öyle yorumlarda bulunmuşlar ki, Berfu Hanım isyan etmiş.



Takipçilerinden bazıları, kendisini çok çirkin bulduğunu yazmış. Ama Berfu Hanım'ın isyanı, "Çirkin" demelerine değil, bunu dile getiriş şekline olmuş. "Bir başkasının güzelliği ya da çirkinliği bu kadar insanı neden ilgilendiriyor anlamıyorum. Ayrıca bunun bir linç kültürü haline gelmesi de çok üzücü" diyen Berfu Hanım çok haklı! Çünkü öyle şeyler yazmışlar ki ben de pes dedim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA