Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

85 milyon yardım için kenetlendi

SÜLEYMAN ORAKÇIOĞLU
"Enkaz altındaki son insanımıza ulaşana dek bize uyku, huzur yok" diyen Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, ağır kış şartlarının yaşandığı deprem bölgesine yüzlerce mont yolladı.




LAL DENİZLİ

Yardım amaçlı her işte her zaman en ön saflarda yer alan Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli, Afet Koordinasyon Merkezi'nde bölgeye ulaştırılacak yardımların kabul ve tasnif işlerinde görev aldı.

TUBA ÜNSAL
Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, MKM Kültür Merkezi'ndeki yardımların kabul ve tasnif işlerinde görev aldı




LEYLA
ALATON
"Bu nasıl bir trajedi. Sözün bittiği yer"

ASLI ŞEN
Kullanmadığı kıyafet, ayakkabı ve aksesuarlarını e-ticaret sitesinde satıp, gelirini sokak hayvanlarına bağışlayan Aslı Şen, bundan sonraki geliri AFAD'a bağışlayacağını açıkladı.



CAROLİNE
KOÇ
Bu zor günleri hep birlikte dayanışma ile atlatacağız. Ülkemize geçmiş olsun."

HAMDİ AKIN
AKFEN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na (AFAD) 10 milyon lira bağış yaptı



DERİN
MERMERCİ
"Çok üzgünüm çok. Allah göçük altındakilere dayanma gücü versin. Dualarımız sizinle" diyen Derin Mermerci, AFAD'a ciddi bir bağış yaparken, sosyal medya hesabından pek çok yararlı bilgi paylaştı.

ASLI ÜSTÜNKAYA
"Korkunç bir sabaha uyandık" diye yazan Aslı Üstünkaya, çocuklara nasıl yardım edilebileceği bilgisini paylaştı




SEDEF İYBAR

AFAD yetkililerinin bluetooth ayarları açık olanları konumlarından bulabildiği bilgisini paylaştı.

FATİH TUTAK
İstanbul Michelin Rehberi'nde iki yıldız alan tek restoranın yaratıcısı Fatih Tutak, cumartesi gecesi sağlamış oldukları tüm geliri bağışladı.



EREN ÜÇLERTOPRAĞI
TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu olarak 500 bin lira nakit yardımın yanı sıra, 30 özel donanımlı 4x4 offroad aracı, 4 adet yemek aracı, 5 tır ve 5 kamyon yardım malzemesi, 4 iş makinesi ve 90 gönüllü ile bölgeye hareket ettiklerini duyurdu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA