Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kimseyle görüşmüyor

Yunanistan'daki bot kazasında ağır yaralanan Ali Sabancı, İstanbul'daki tedaviyle hayati tehlikeyi atlatmış ve önceki gün de taburcu olmuştu. Ali Bey'in, aynı kazada yüzünden yaralanan eşi Vuslat Doğan Sabancı ise hayati tehlikesi olmadığı için günler önce taburcu olmuştu.



Ancak Vuslat Hanım'ın kimseyle görüşmediğini duydum. Vuslat Hanım'a geçmiş olsuna gelmek isteyenleri, annesi Sema Doğan kabul ediyormuş. Sema Hanım, kendi evinde ağırladığı aile dostlarına, kızının durumuyla ilgili bilgi veriyormuş.



Vuslat Hanım'ın neden ziyaretçi kabul etmediğini de öğrendim. Çünkü yüzündeki yaralar kapanmamış ve bu haliyle kimseye görünmek istemiyormuş.



Zaten yüzündeki kemik kırıkları ve yaralar iyileştikten sonra da bir dizi estetik ameliyat geçirecekmiş. Daha önce yazdığım gibi Vuslat Hanım'ı uzun bir tedavi süreci bekliyor. Bu süreçte de hiçbir ziyaretçi kabul etmeyecek gibi gözüküyor.

BABASINI SOLLAYACAK
Eski milli basketbolcu İbrahim'in Kutluay'ın oğlu Ömer gibi, Türk ralli tarihinin efsane pilotlarından Ercan Kazaz'ın oğlu Kerem de babasının izinden gidenlerden.



Geçen yıl 16 yaşında Letonya'daki Junior Ralli Şampiyonası'nda 'Türkiye'nin En Genç Ralli Pilotu' unvanını kazanan Kerem, bu kez İspanya'da gerçekleşen Avrupa Kupası Rallisi'nde yarıştı ve Rallye5 Sınıfı'nda ikinci olarak yine büyük bir başarıya imza attı. Ercan Kazaz, 26 yıllık motor sporları kariyerinde pek çok başarıya imza atmıştı ama oğlu babasını sollayacak gibi gözüküyor.

BİR YILLIK AŞK EVLİLİĞE GİDİYOR
Cem Boyner'in kızı Ayşe Boyner ile Ekim 2020'de evlenip senesine boşanan Cem Telvi'nin, 2022 yazında İdil Yazar ile yeni bir aşka yelken açtığını ilk bu köşede okumuştunuz. Yakınlarından, bu ilişkinin, 2017 yılında oğlunun babası



Tolga Tatari'den boşanan İdil Yazar'a da, Cem Telvi'ye de iyi geldiğini ve bu aşkın gelecek vaat ettiğini duyuyordum. Şimdi de aşıkların, evliliğe ikinci bir şans verebilecekleri kulağıma gelmeye başladı. En son geçen hafta bir davette ele gördüğüm aşıklardan üç vakte kadar bir nikah davetiyesi gelirse hiç şaşırmam...

KARMA SERGİYE BÜYÜK İLGİ
Yaz bitti, İstanbul'un elitleri gibi 'sanat' da Bodrum'u terk edip şehre döndü. İstanbul'da önceki gün de çok özel bir sergi sanatseverlerle buluştu. Dört başarılı fotoğraf sanatçısının bir araya geldiği 'Zaman ve Mekan' adlı karma serginin açılışı bir davetle gerçekleşti.



Pera'daki tarihi otelde açılan ve Ayşegül Dinçkök, Ceylan Atuk, Can Sarıçoban ve Koray Erkaya'nın fotoğraflarından oluşan serginin açılışına ilgi büyüktü. Sanat, iş ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim açılışa katıldı. Sergi, 8 Ekim'e kadar açık, aklınızda olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA