Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Evlilik bitti dostluk başladı

28 yıl aynı yastığa baş koyan Suzan Sabancı Dinçer ile Haluk Dinçer'in boşanmak için mahkemeye başvurduğunu geçen ay ilk bu köşede okumuştunuz. İş dünyasını ve sosyeteyi şoke eden boşanma önceki gün gerçekleşti.



Ünlü çift, Beykoz Adliyesi'nde 10 dakika süren duruşmayla resmen boşandı. Boşanacaklarını duyduğumda her ikisiyle de konuşmuş, Suzan Hanım, "28 yıllık sevgi ve saygıyla dolu, renkli bir evlilik yaşantımızın ardından, iyi düşünerek, çocuklarımızla da istişare ederek bu birlikteliği sonlandırma kararı aldık" derken Haluk Bey de, "Bundan sonraki süreçte, çekirdek ailemizin birliğini korumaya kararlıyız" açıklamasını yapmıştı.

Boşanmanın ardından Suzan Hanım, yakın çevresinden bir ricada bulundu: "Bizi seven dostlarımızdan ve arkadaşlarımızdan, bu kararımıza saygı göstermelerini rica ediyoruz." Haluk Bey ise; "İkimizin birbirine olan bağlılığını, en iyi arkadaş olarak sürdürmenin, en sağlıklı yol olacağını düşünüyoruz" diyerek dost kalacaklarını belirtti. Her ikisi için de hayırlısı olsun.

BABA YADİGARINA SAHİP ÇIKTI
2000'li yıllarda suşi lezzetini İstanbullularla tanıştıran ve uzun süre şehrin en gözde adreslerinden olan Uzakdoğu restoranı, geçen hafta yeniden kapılarını açtı. Aynı isimle Etiler'de hizmet vermeye başlayan restoranın sahibi



Selin Duek. Selin, genç bir kız ama restoranın yabancısı değil. Çünkü restoranın kurucu ortağı babası Ari Duek'ti. Yani Selin, babasından bayrağı devralmış ve baba yadigarı markayı yeniden hayata döndürmüş. Selin, restoranının açılışı için bir davet verdi. Cemiyet hayatından birçok ünlü ismin katıldığı açılış daveti DJ müzikleriyle geç saatlere kadar sürdü.

HAYALİNİN YARISI GERÇEKLEŞTİ!
Caroline Koç, merhum eşi Mustafa Koç'un, sahası kapanan bir golf kulübüne Riva'da yeni bir saha yapma hayalini gerçekleştirmek için yıllardır uğraşıyor. Caroline Hanım, 21 Ocak 2016'da, 55 yaşında vefat eden eşinin 29 Ekim'deki 62. doğum gününde,



Mustafa V. Koç Golf Sahası'nı açmanın planlarını yapıyordu ama maalesef yine yetişmemiş! Tesellisi, 1 Kasım'da kulübün Riva'ya taşınacak olması ve 1 Aralık'ta saha hariç tüm birimlerin üyelerin hizmetine açılacak olması. Böylece Caroline Hanım, en azından hayalinin bir kısmını gerçekleştirmiş olacak.

KEMAL'E KAVUŞTULAR
Geçtiğimiz yıl eylül ayında dillere destan bir düğünle evlenen İpek-Zeki Sever çiftinin mutlu evliliklerini bebekle taçlandırmak için ellerini çabuk tuttuğunu yazmıştım.



Duydum ki, ağustos sonunda eşi İpek Hanım için Bodrum'daki evlerinde, düğünlerindeki ihtişamı aratmayan bir baby shower partisi düzenleyen Zeki Bey mutluluktan havalara uçuyormuş. Çünkü. İpek Hanım, geçen hafta oğullarını dünyaya getirmiş. Gelen haberlere göre İpek Hanım'ın da Kemal adını verdikleri oğullarının da sağlık durumu gayet iyiymiş.

TÜRKÇE İLE YETERİNCE COOL OLMUYORMUŞ!
Olayların kadını Şeyma Subaşı, şimşekleri üzerine çekmek için sanki ekstra bir uğraş sarf ediyor! Sosyal medya hesabında sürekli İngilizce konuşup-yazdığı için Türk takipçilerinden tepki gören Şeyma Subaşı, sözüm ona bunun için bir açıklama yapmış!



Takipçileriyle bir video 'share' eden Subaşı (açıklama yaparken bile yarı İngilizce-yarı Türkçe konuşuyor!), kendisi için İngilizce yazmanın daha kolay olduğunu söyleyip "translate'e basıp Türkçe okuyun" diye de akıl verdi. İşin daha da garibi Şeyma Subaşı'nın sosyal medyada Türkçe konuşurken yeterince 'cool' olmadığını düşündüğünü söylemesi! Pes doğrusu….

VASAT OLMUŞ!
Doğal tarzı ve uyumlu seçimleriyle giyinme işini iyi bilenlerden biri olan, sosyetenin sevilen isimlerinden Ceylan Çapa, bu kez beni şaşırttı! Hafta içinde bir davete katılan Çapa, spor bir şıklık sergilemek istemiş.



Hoş tercih ettiği crop gömlek ve denim pantolon kombini, aslında oldukça klasik ve garantili bir şıklık olabilir… Ancak seçilen tasarımların silüetleri de çok önemli. Çapa'nın hatası, pantolon seçiminde olmuş. Kısa flare kesim pantolon ve bot, maalesef Ceylan Çapa'nın görünümünü vasat bir hale getirmiş.

TREND RADARI
Kolej görünümü bu sezon da devam ediyor. Oversize ceketler ve mini etekler, maskülen loafer ayakkabılarla bolca kullanılacak.




Trençkotlar her daim sonbaharın klasikleridir. Bu sezon da, bol bol trençkot göreceğiz ama bu kez deri olanlarını… Bence maksi boy deri trençkot, karizmatik ve çabasız şıklık için çok iyi bir seçim olacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA