Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HAKAN UÇ

Popun ‘yıldız’ adayı

Size daha önce 'Geliyor gelmekte olan' diyerek Nihan Çelik'ten bahsetmiştim. Kısa süre önce Noah Müzik etiketiyle yeni single'ı ile müzikseverlere merhaba dedi. Müziği, yorumu, fiziği ve hatta Avrupai prodüksiyonu ile çektiği kliple Nihan, çok iddialı girdi sektöre.



Klip çekimlerinde de ziyaret ettiğim şarkıcı, işi ile ilgili her detaya büyük özen gösteriyor. Şarkısının adı ise 'Yıldız'... Söz ve müziğine Murat Güneş imza atmış. Klibi, dansları, kıyafetleri ve muhteşem görselleri de en az şarkı kadar etki yaratacak...

Remix yıkılıyor
Muti'nin geçtiğimiz yaz aylarında dillerimizden düşmeyen, yönetmenliğini Tahsin Güney'in üstlendiği 'Le Cane' şarkısının bomba remix'i geliyor.



Muti'nin toplumun müzik kodlarına hitap ettiği şarkı, bu kez daha da iddialı olacak gibi görünüyor.



Zira şu an adını buradan paylaşamayacağım iki global isim de katıldı remix versiyonuna. Şarkının remix'i için söyleyeceğim tek kelime var; yıkılıyor...

Çakal sınırlarını aştı
Rap müziğin sevilen ve başarılı isimlerinden Çakal'ın 'Antrikot' adlı şarkısını zaten bilmeyen yoktur. Çakal, bu şarkısına ilk çıkardığı dönemlerde klip çekmemişti. Düzenlemesini Reckol'un yaptığı ve 3 ay önce yayınlanan bu şarkı; akıllıca bir strateji ile şimdilerde kliplendirildi. Klip ise açık söyleyeyim; yazmaya, çizmeye, bahsetmeye değer olmuş.



Güçlü prodüksiyon, kullanılan markalar ve çekim kalitesi ile tam anlamıyla globale yürüyecek nitelikte... Antrikot'un ruhunu yansıtan bu kliple Çakal, kendinden yine epeyce söz ettirecek. Bu arada bu saydığım klip içeriklerinin tamamı Çakal'ın kendisine ait. Valla bravo...

'Kül'lenmeyecek bir şarkı
Değerli eserlerin, zaman geçtikçe daha fazla kıymetlendiğine ve keyif verdiğine olan inancım Cem Adrian'ın 'Kül' şarkısı ile daha da perçinlendi. Yaklaşık 1 yıl önce övgüyle bahsettiğim ve yayınlandığı dönemde dinleyen herkes tarafından tam not alan 'Kül', 1 yıl sonra yeniden müzik hafızasını tazeledi. Bir şarkının duydukça ve dinledikçe lezzetinin artmasına en iyi örnektir 'Kül'. Kamançada Mark Eliyahu'nun da muhteşem iş birliği ile yeniden tüm platformların zirvesine oturdu.



Hatta son birkaç haftanın sosyal medyada en çok konuşulan eseri oldu. Her zamanki gibi şaşırmadım tabii ki. Bu arada geçtiğimiz günlerde Adrian ile birlikte vakit geçirdik. Size bir tüyo vereyim. Cem bana öyle bir şarkı dinletti ki; yakında çıkacak olan parçanın 'Kül'ü aratmayacak lezzette ve kalitede olduğunu söylemeden edemeyeceğim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA