Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERVE YURTYAPAN

Yüzüne sürdüğü yağ oyuncuyu hastanelik etti

Ünlü oyuncu İnci Demirkaya Birant, ekranlara rol aldığı reklam projeleriyle adım attı. Aldığı oyunculuk eğitiminin ardından popüler TV dizilerinde yer aldı.
İşadamı Yunus Emre Birant ile evlenip mutlu bir yuva kurdu. İki çocuğunun olmasıyla çiftin mutlulukları daha da pekişti. Son dönemde reklam projelerine ağırlık veren Birant, yeni sezon için projeleri değerlendirirken talihsiz bir olay yaşadı. Güzel oyuncu, bir süre önce yüz yogasına merak sardı. Ancak tüm hayatını etkileyecek bir durum gelişeceğinden habersizdi. Birant, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Son dönemde beni görenler kaza geçirdiğimi sandı. Bazıları da yüzümün yandığını düşündü. Ancak ben bir süredir yüz yogasına merak sarmıştım. Bu konuda özel bir eğitmenle çalışmaya başladım. Masaj yapılırken kullanılan yağ bana alerji yaptı ve sonrasında enfeksiyona dönüştü. Çenem yara oldu, çıban gibi şeyler çıktı. Yüzüm şişti, yamuldu ve inanılmaz ağrılı bir dönem geçirdim. Hem acı çekiyordum hem de yüzüm çok kaşınıyordu."



Yüzündeki yaraların iyice artmasının ardından soluğu hastanede alan İnci Hanım'ın hemen tedavisi başladı. İki hafta boyunca yüzünü hiç güneşe çıkarmayan Birant, "Antibiyotik kullandım. Islak pansuman yaptım. Ayrıca bir sürü bitkisel takviye kullandım. İki haftanın sonunda toparladım. Başlarda dışarı çıkarken bütün suratımı kapatıyordum. Şimdi güneş koruyucu sürüp çıkabiliyorum. Ciddi izler var suratımda. Bu yaralar iyice kuruyunca leke tedavisine başlayacağız" diye konuştu.



Yaşadığı bu olay karşısında büyük şok yaşadığını belirten ünlü oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: "Cildim akneye meyilli ve çok hassastır. Ancak ben ömrümde böyle bir olay yaşamadım. Başkasının yaşadığını da duymadım. Basit bir şey gibi görülebilir bu kullanılan kremler, yağlar ancak sonucunda beni çok etkiledi. Karşı tarafı da suçlayamıyorum. Çünkü yüzlerce insana bu uygulama yapılıyor.
Belki ufak ihmaller olabilir. Kullanılan yağın içinde değişik karışımların olduğu otlar vardı. Demek ki içindeki bir ot benim yüzümü bu hale getirdi."



BİRÇOK İŞ KAÇIRDIM
İnci Birant, iki hafta boyunca evde acılarla boğuşurken birçok iş teklifi de almış. Başına böyle talihsiz bir olay gelmişken bir de iş tekliflerini reddetmek zorunda kalan İnci Hanım, "Boş olduğumuz anda iş gelmez. Böyle kritik zamanlarda hep iş gelir. Ben de bu süreçte bir sürü iş kaçırdım" dedi. Birant, hızla iyileşme sürecine geçtiğini, acılarının azaldığını ve yaralarının da büyük oranda iyileştiğini söyledi.
İnci Hanım'a çok geçmiş olsun. Güzel oyuncunun yaşadığı bu olay herkesin başına gelebilir. Bu nedenle içeriğini bilmediğimiz kremler ve yağlar kullanmaktan kaçınmakta fayda var. Bu hikaye herkese örnek olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA