Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Tatlıses'e dair bir öneri

İbrahim Tatlıses'le ilgili gelişmeleri reyting rekortmeni bir dizi gibi takip ediyoruz. Tatlıses'in her haberi tiraj ve 'tıklama' aldırıyor. Evlenmesi acayip gündem yarattı.
Bu konuyu sanatçıların vazgeçilmez menajeri Murat Yıldırım'la konuşuyordum; bana aynen şunu söyledi: "Tatlıses'in menajeri olsam, tek bir fotoğrafını yayınlamazdım. Ve dönüşünden en az 4 saatlik bir canlı yayın yapardım. Tüm Türkiye nefesini tutar, bu programı izlerdi. Sadece TV'den yayınlanan reklamları değil, o gün bindiği arabadan kıyafetine, konuşurken arkada yayınlanan marka logolarına, uzatılan mikrofona kadar her obje için sponsor anlaşmaları yapardım. Tüm zamanların en kâ§rlı TV işi olurdu."

HAYAT DURURDU
Yıldırım'ın görüşlerine değer veririm, yıllarını bu işe adamış, bu konuda haklı... Yurt dışında bu tarz geri dönüşlerden muazzam paralar kazanılıyor. Şov dünyası böyle bir şey... Tatlıses'le ilgili böyle bir canlı yayında, Türkiye'de hayat dururdu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA