Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yok böyle hayırsız evlatlar

Manny (87) ve Brigitta (82) Davidson çifti, hayatları boyunca çalışıp doğru kararlar alarak 600 milyon sterlin gibi muazzam bir servete sahip oldular. Davidson çifti, iyice yaşlanınca servetlerini çocuklarına bırakıp pahalı sanat eserleriyle dolu Cote d'Azur'daki malikanelerine çekildiler. Amaçları hayatlarının son demlerini huzur içinde yaşamaktı. Ancak Davidson çiftinin oğulları Maxine ve kızları Geraldaxin'e 600 milyon sterlin yetmemiş olacak ki, anne ve babalarını oturdukları pahalı malikaneden de attırmışlar.
Dailymail'e konuşan ünlü çift "Çocuklarımıza her şeyi vererek onları zengin değil, zavallı yapmışız. Onlar hiç çabalamadılar, mücadele etmediler, çabalamak sizi güçlü yapar" demiş.
Anne Brigitta'ın şu yorumu da ilginç: "Biz mutlu değiliz, onların da mutlu olduklarını sanmıyorum." Gerçekten öyle mi acaba?
Para birçok sorunu çözer, iyi bir yaşam standardınız olur ama para tek başına mutluluk getirmiyor. 600 milyon sterlin bile hayırlı evlat yetiştirmeye yetmiyormuş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA