Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Başbakan OHAL konusunda ne dedi?

Başbakan Yıldırım, Avrupa ülkeleriyle ilişkilere de değindi. Yıldırım, "Avrupa ile ilişkilerde umutluyuz. Hedeflerimizde değişikliğe gitmedik. Son Afrin Operasyonu'nda Avrupa ülkelerinin yaklaşımları da olumlu" diyerek 2018'de Avrupa ve Türkiye arasındaki tansiyonun yükselmeyeceğini de seslendirmiş oldu.
Türkiye'deki OHAL'in Fransa'daki gibi güvenlik unsurlarının öne çıktığı bir şekle bürünmesi istekleri de geldi salondan. Yıldırım net konuştu:
"Geçtiğimiz 2 yıla bakın, Başka bir ülke olsa ayakta kalamaz. Başımıza gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. Küresel bir terör örgütüyle karşı karşıyayız. Adeta nefes alışımızı bile takip eder hale gelmişler. Asıl mücadele darbe girişiminden sonra başladı. En yakınınızda olan insan bu yapının elemanı çıkıyor. Bu mücadele ciddi. Zorluklar yaşıyoruz. Kırıp dökmeden olmuyor. Ama sizin günlük hayatınızı etkilemiyor? Söyleyin bana samimi soruyorum, etkiliyor mu?"
Başbakan'ın bu son sorusuna salondan "Hayır etkilemiyor" cevapları ve alkışlar geldi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA