Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SİNAN ÖZEDİNCİK

300 marka temsilcisi Antalya’ya çıkarma yaptı

Antalya'da düzenlenen 'Corporate Stars 2019' Zirvesi, iş, sanat ve bilim dünyasının önde gelen isimlerini buluştu. Rixos Sungate Hotel'de gerçekleşen buluşmaya, Türkiye'nin önde gelen 105 kurumsal markasından 300'e yakın temsilci katıldı. Sektörünün önde gelen isimlerinin yer aldığı organizasyonda, kişisel başarı hikâyeleri, yükselen trendler ve yeni nesil pazarlama akımları masaya yatırıldı. Zirve, Q Event Yönetici Ortağı Tuncay Nural, Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince ve Corporate Stars Yönetici Ortağı Necip Fuat Ersoy'un konuşmaları ile başladı.

EN AZ 30 YIL ÖNDEYİZ
Corporate Stars 2019 Yönetici Ortağı Necip Fuat Ersoy, etkinliğin amacını 'Zihinleri doyurmak' olarak açıkladı. Rixos Hotels'in patronu Fettah Tamince de katılımcılarla markalaşma ve başarı üzerine görüşlerini paylaştı. Doğru proje geliştirmenin ya da zeki olmanın başarılı olmak için yeterli olmadığını aktaran Tamince, ilişkileri doğru yönetemeyen ve güven tesis edemeyenlerin uzun vadede başarılı olamayacağını belirtti. Kapıları zorlamak gerektiğini vurgulayan Tamince, şöyle devam etti: "Altyapımız, doğal kaynaklarımız ve coğrafi konumumuzdan çok daha önemli bir zenginliğimiz var. O da vizyoner, dinamik, çalışkan, gittiği her ortama çabuk adapte olabilen insan kaynağımız. İnsan kaynağı açısından yakın ve uzak komşularımızdan en az 30 yıl ilerdeyiz."

GELECEĞİN REZERVİ
Zirvenin en dikkat çekici konularından biri ise İTÜ Öğretim Üyesi Yüksel Demir'in 'Huzur, Barış ve Bilime Tahsis Edilen Kıta: Antartika' başlıklı konuşmasıydı. Türkiye'nin Antarktika'ya kuracağı bilim üssü çalışma grubu koordinatörü Demir, Antartika'da olmanın Türkiye açısından önemini vurguladı. Demir, projenin Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı uhdesinde ve İTÜ Kutup Araştırmaları Uyg-Ar eşgüdümünde yürütüldüğünü bildirdi. Demir, "Antartika bizim için, bütün insanlık için son derece önemli bir doğal varlık, bir sigorta, bir gelecek rezervi, aynı zamanda günümüzün de garantisi" diye konuştu.

DEV BULUŞMA
Corporate Stars 2019'da Meltem Acar Yücesoy'un moderatörlüğünde ayrıca 'Üstel Teknoloji Üstel İnsanlık', 'Deneyim Mimarisi', '3. Nesil Kahve Salgını', Dönüşen Tüketici ve Tüketim Ahlakı', 'Adamdan İnsana', 'İyiliği Yansıt', 'Geleceğin Çalışma Hayatı', 'Yüksek Performansta Farkındalık', 'Yeni Nesil Müşteri Deneyimi', 'Tasarım Oyunu', 'Gastro Felsefe', 'Sosyal Sorumluluk ile Toplumsal Farkındalık Bilinci', 'Kaliteli Yaşam' ve 'Kültürün İş Hayatına Yansıması' başlıklı panel ve söyleşiler gerçekleşti. Etkinlikte alanının uzman isimleri, konuşmacı olarak yer aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA