Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Galatasaraylılar inanmakta haklı

Galatasaray'da bir ay önceki ruh halinden eser yok, taraftarlar takımdan oldukça memnun gözüküyor. Bu değişimin nedeni nedir?
Galatasaray, sezonun hemen başında büyük bir karamsarlık halindeydi. Taraftar Dursun Özbek yönetimini ağır beceriksizlikle suçluyor, transfer yetersizliğinden yakınıyor ve hatta istifalarını istiyordu. Fakat bu dakikadan itibaren art arda transferler gelmeye başladı. Serdar Aziz, Eren Derdiyok, Tolga Ciğerci ve son olarak da De Jong. Tüm bunlar Galatasaray'da tabloyu birden değiştiriverdi. Taraftar önceleri Riekerink'e güvenmiyordu. Sempatik ve iyi bir insandı ama Galatasaray için yeterli miydi, bu belli değildi. Ve bu tabloyla lig başladı. Galatasaray 2'de 2 yaptı ve taraftar haklı olarak takımına inanmaya başladı. İki ay önce "Biz uzun yıllar daha şampiyonluk göremeyiz" diyen taraftar, şu anda inanın, "Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri biziz" demeye başladı bile...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA