Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Şampiyonluğu Aboubakar belirler

Beşiktaş'ın yeni transferleri milli maçlar arasında görücüye çıktı, geçen sezona kıyasla yeni Beşiktaş'ı nasıl buluyorsunuz?
Beşiktaş için en kritik nokta golcü pozisyonu… Geçen sene Beşiktaş şampiyon oldu, tüm takım iyiydi ama Mario Gomez farklıydı. Şimdi o yok. Takımda birinci golcü olarak Aboubakar var. Aboubakar'ın gol performansı belirleyici olacak. Beşiktaş'taki defans zaafiyeti ya da defansın göbeğindeki sıkıntı, Türkiye Ligi maçlarında telafi edilebilir ama iki sene önce kadro aynıydı, Demba Ba vardı. Geçen sene ise Mario Gomez… Demba Ba sezonun ikinci yarısında durdu, Beşiktaş şampiyonluğu kaybetti. Mario Gomez istikrarlı bir şekilde oynadı, düzenli goller attı ve Beşiktaş şampiyon oldu. Sonuç olarak Aboubakar'ın gol performansı, Beşiktaş'ın Türkiye Süper Ligi'ndeki en belirleyici unsuru olacaktır. Ben Cenk'in, Aboubakar'ı keseceğine ihtimal vermiyorum. Zaten Cenk, Aboubakar'ı kesebilecek kadar bir tablo oluşturmuşsa ya da bir diğer deyimle Aboubakar, Cenk tarafından kesilebilecek kadar performans eksikliği yaşıyorsa Beşiktaş şampiyonlukta çok zorlanır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA