Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Küçümsenecek ne var?

Milli Takımımız Şenol Güneş'le yeni bir sayfa açtı... Arnavutluk ve Moldova galibiyetleri ülkemiz adına önemliydi ama bu galibiyetleri küçümseyen yorumlara bile tanık olduk. Her şeyden önce demoralize olmuş ve yeniden kurulmaya başlanmış bir Milli Takım'ın Şenol Güneş yönetiminde 6 puan alması önemliydi.
Hatta bu görüşlerin tam tersine, galibiyetlerin bu takımlara karşı olması da önemli… Biz her zaman bu tarz maçlarda puan kayıpları yaşayıp sonra mucize kovalayan bir ekip olduk.
Mucize değil, oturaklı bir performans için bu maçları kazanmak daha mühim. Biz zaten Fransa gibi takımlara karşı daha iyi motive oluyoruz. Belki yeniliriz o ayrı mesele... Önemli olan kendimizden zayıf rakiplere karşı kayıpsız geçebilmekti, Şenol hoca da bunu yaptı. Burada küçümsenecek bir şey yok. Keşke Şenol hoca, Lucescu'dan önce takımın başına gelseymiş… Yazık oldu geçen zamana!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA