Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Guti Hernandez için formül aranıyor!

Beşiktaş'ta en çok merak edilen konu yeni teknik direktör... Taraftarın gündeminde başkanlık seçimi ise yok. 12 Mayıs'taki seçim için de şimdilik bir heyecan göremiyorum. Sayın Başkan Fikret Orman en güçlü aday... Adı geçen isimler de var. Birisi de Orman'ın eski mesai arkadaşı Sayın Ahmet Nur Çebi... Çebi'ye büyük baskı var... Adaylık ihtimali yüzde 50... Haftaya belli olur. Seçimlerde nasıl bir sonuç çıkacak bilmiyoruz ama Beşiktaş'ın oldukça fazla sorunu var, bu bir gerçek... Biz buna bakalım.. Günlerdir yönetim para arıyor, oyuncuların elinden borçsuzluk kağıdı almak için... Yeteri kadar para bulunamadı. Biraz çek, biraz senetle de sorunu çözmeye çalışıyorlar. Bulmaları lazım ki UEFA'dan bir ceza ile karşı karşıya kalmasınlar. Umarız ki öyle bir durum olmaz. Hiçbir Türk takımının UEFA'dan ceza almasını istemeyiz. Bu sadece ceza alan takıma değil, ülkemize zarar veren bir konudur.

ZOR SORULAR!
Diğer en önemli konu yeni teknik direktör... SABAH Spor'da bir gün önce Rıza Çalımbay, bu göreve talip olduğunu söyledi.. Dün de Guti Hernandez, İspanya basınına geniş bir röportaj vermiş... Bu sözleri sayfamızda okuyacaksınız. O da Beşiktaş'ı çalıştırmak istiyor. Zaten bunu Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da açık açık söyledi: "Biz Guti'yi antrenör olarak getirmedik." Projenin hayata geçmesi için Şenol Güneş'in kenara çekilmesi ve tüm yetkilerini yardımcısı Guti'ye devretmesi lazım ki, kalan 8 haftada İspanyol antrenörün nasıl teknik direktörlük yapacağı görülsün!. Guti'ye böyle bir zemin ve ortam hazırlanacak mı bu hafta göreceğiz. Yönetim harıl harıl formül arayışında!. Sayın Orman, teknik adam tercihi için 12 Mayıs'ı bekleyin dese de kafasında illa ki bir aday vardır... Eğer başkan seçilmesi halinde takımı önümüzdeki sezon Guti'ye emanet edecekse bu kumar olur. Tribünler sever mi severler! İsterler de... Burada önemli olan asıl konu, Beşiktaş ne kadar daralacak? (Başkan açıkladı bunu). Bir kere yeni başkanı karşılayacak yaklaşık 2.5 milyar TL borç var. Kadroda kimler kalacak, kimler gidecek? Borçlar nasıl eriyecek? Küçülme olurken başarı da gelecek mi? Zor sorular!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA