Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

FATİH TERİM’İ mağdur ettiler!

Futbolcular yaşlandıkça oynadıkları takımlarda gruplaşmalara girerler, sonlara doğru da bunlara 'papazlar' denir. Bunlar tazıya tut, tavşana kaç yaparlar. Gençleri doldururlar, kendi aralarında liderlik savaşı yaparlar.Milli Takım'ın son 4-5 yıldaki durumu da budur. Fatih Terim istediği kadar, "Bu bir ego savaşı değil" desin.Ama iş oraya geliyor. Siz olayın ne olduğunu net olarak açıklamaz ya da açıklayamazsanız bin tane yorum yapılır. Tabii burada şu da var: "Fatih Terim, Arda'yı Milli Takım'a alacak mı almayacak mı?" Almasa da olay soğumak üzere.Arda, Barcelona'da iyi oynamaya başlıyor.Bazı yerlerden de bazı haberler pompalanıyor; "Fatih Terim'e telefon edildi, Arda'yı kadroya al" denildi.İşin sonu geldikçe bu pompa da işe yaramadı. Bu sefer bazıları ikili-üçlü oynamaya başladı. Bakın nasıl!

KOCAMAN'I GETİRELİM
Bir televizyon programına çıktı Arda...Ağzına ne geliyorsa söyledi. Bunu söylerken bu işe çanak tutanlar, ellerini ovuşturup bekliyorlardı. Neyi? Bu kapışmadan sonra Fatih Terim kötü netice alırsa biz buraya Aykut Kocaman'ı getirelim. Size daha da enteresan bir şey söyleyeyim.Bir de ortaya Şenol Güneş'çiler çıktı. Aralarında tartışmalar bile oldu."Aykut gelirse daha iyi olur, Şenol gelirse daha iyi olur" diye. Bunlar Fatih Terim'in de kulağına gider, oyuncuların da. Peki TFF ne yapar?Futbolculara dağıtılan primler piyasada geziyor.Çünkü bana geleli 1.5 ay oldu. Peki maça üç gün var bu sefer Fatih Terim'in mukavelesi yeniden sızıyor. Bunu öyle bir zamanda yeniden gündeme getiriyorlar ki, Fatih Terim'i mağdur duruma düşürüyorlar.Türk insanı mağduru sever. Şimdi bütün gözler İzlanda maçında. O maça kadar herkes susacak. İşin esas tarafı ve konuşmalar, İzlanda maçından sonra olacak zannediyorum. Ama bakın zannediyorum emin değilim. Çünkü yıllarca Fatih Hoca, "Bu sezon bitsin, bu turnuva bitsin konuşacağım" dedi, bir şey söylemedi.Buna benzer cümleleri yetiştirdiği öğrencisi Arda son şampiyonadan sonra söyledi."Bazılarından hesap soracağım" dedi yine tık yok.Milli Takım futbolcusu Burak, Ukrayna maçından önce beyanat veriyor, "Şu iki maç bitsin ondan sonra konuşacağım" diyor. 10 gün önce Fatih Terim'in yakınlarından birinin şu cümlesi var;"Şu anda birileri konuşuyor. Ama Fatih Hoca bir konuşursa hepsi kaçacak delik arayacaklar." Bunu televizyonda dile getiriyorum üç gün sonra cevap geliyor."Terim'in yakınları öyle söylüyor ama maçlardan sonra biz konuşursak acaba Fatih Terim kaçacak delik bulabilir mi?" İzlanda maçından sonra göreceğiz, delikler boş mu kalacak yoksa dolacak mı?Yoksa delikler olduğu gibi mi kalacak?Ve hepimiz şu sözleri mi söyleyeceğiz:"Ellerim böyle boş, boş mu kalacaktı."

YÜZDE 85'İ BİLMEZDİ
Bakınız Ukrayna maçından bir gün önce bir kamera alıp, yollara çıkılsaydı yüz kişiye Fatih Terim ve Arda sorulsaydı yüz kişinin yüzünden de Arda ve Fatih Terim konusunda bir yorum alırdınız. Aynı yüz kişiye ikinci soru olarak "4 gün içinde iki milli maç yapacağız kimlerle oynayacağız" diye sorsaydınız... En fazla yüzde 15 oranında doğru cevap alırdınız.Yüzde 85'i bilmezdi. Sonra ne oluyor biz milli maça hazırlanıyoruz. Fatih Hoca da diyor ki, "Her milli maçtan önce bazı olaylar çıkıyor bu tesadüf mü?" Sevgili Fatih, yıllarca bu alemin içindesin. Hiçbir şey çıkmayacak şekilde önlemini alsan hiçbir sorun çıkmazdı. Bir düşün, sonra cevap ver. Olay Türk Milli Takımı'nın Dünya Kupası'na katılma olayından çıktı bir tarafta Fatih Terim'i sevenler, bir tarafta sevmeyenler, diğer yanda Arda sevenler ve sevmeyenler birbirlerine ateş ettiler. Allah var bu da bizim ülke insanının çoğunun hoşuna gitti. Milli maçtan daha fazla keyif aldılar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA