Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Helal olsun Konya’ya

Milli Takım'dan Ukrayna maçında iyi bir futbol beklemiyordum ama mücadele bekliyordum. İlk yarı bu olmadı. Fatih Terim'in de teknik olarak sahaya sürdüğü 11 bu konuda tartışılırdı. Ama ikinci yarı o da iyi işler yaptı. Milli Takım da benim Milli Takımım gibi mücadele etti. Bakınız 'iyi oynadı' demiyorum 'mücadele' etti diyorum. Türk insanı da bunu istiyor. Son cümlem Konya seyircisine hiçbir şeyden etkilenmeden. Milli Takım kadrosunda bir tane futbolcuları olmamasına rağmen başından sonuna Milli Takım'a sahip çıktılar. Helal olsun onlara. Bu maç İstanbul'da oynansaydı, Ukrayna 2-0 öne geçtikten sonra kimlere tempolu küfür edilirdi bir düşünün sonuç da 5-0 olurdu. Helal olsun Konya seyircisine.
Ama Konya Stadı'nın zemininden sorumlu ekibe de bir çift lafım var. O sahanın zemini bu kadar sürede bu hale gelmemeliydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA