Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

"Bizim çocuk"

Yabancı transferlerin havalimanında karşılanması sırasında kalitesine ve ismine göre taraftarın coşkusu farklı oluyor. Melo ile Riera'ya gösterilen ilgi aynı olmuyor. Yabancılara gösterdiğimiz karşılama törenlerini nedense yerli oyunculardan esirgiyoruz. Taraftar bu konuda belki çok eleştirilmeyebilir. Ama kulüp yetkililerinin bu olayda bir standardı olmalı. Kulüpler, yabancıyı karşılarken de, havalimanından tesislere götürürken de özen gösteriyorlar. Ama yerli transferlerde "Nasılsa bizim çocuğumuz.
Evin yolun bulur"
muamelesi yapıyorlar. Yiğit Gökoğlan'ın havalimanına gelişini TV'den izledim. Dört kişi bir taksiye sıkışıp, Yiğit de arkada ortada oturarak Florya'nın yolunu tuttu. 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödendiği açıklanan bir futbolcuyu Galatasaray logolu bir arabayla kulüp yetkilileri havalimanından alıp tesislere götürse camiaya daha yakışmaz mıydı? Çünkü Galatasaray bu kültüre sahip bir kulüp. Bu eksikliğin bir refleks hatası olduğunu düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA