Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Hakan Üstünberk'i Ünal Aysal ikna etmeli

Galatasaray Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Üstünberk'in görevi bırakmasının ardından yüzlerce Galatasaray taraftarı e-maille veya yüzyüze görüştüğümde üzüntülerini dile getirdiler. Galatasaray, geçen sezon futbolda dibe vururken basketbolda erkeklerde ve bayanlarda final oynadı. Bu takımların oluşmasında ve doğru transferlerin yapılmasında en büyük pay Hakan Üstünberk'indi. Hatta erkek takımı tarihinde ilk kez Euroleague'e girdi; ardından da Top-16'ya kaldı. Üstünberk'in "Yoruldum.
Aileme vakit ayırmak istiyorum"
diyerek dile getirdiği ayrılış gerekçesine ben de inanmıyorum
. Belli ki; bir sorun yaşadı.
Başkan olduğundan itibaren çevresine hep pozitif enerji veren, olaylara sakin yaklaşan ve aklıyla hareket eden Sayın Ünal Aysal'ın Üstünberk'in basketbolun başına dönmesi için gerekeni yapacağına inanıyorum. Duydum ki; basketbolun başına Bülent Tulun gelecekmiş. Tulun, futboldan ve futbolcudan iyi anlar. Ama futbolun eliyle basketbol hamuru yoğurmak doğru olmaz.
Galatasaray'da başkanlık sistemi vardır. Görev alınmaz, görev verilir.
Hakan Üstünberk, gelecekteki yönetimlerde de görev verilmesi gereken bir değerdir. Galatasaray ailesinde yaşananlar, "Kol kırılır, yen içinde kalır" felsefesiyle çözülmeli ve Sayın Aysal, Üstünberk'i geri dönmeye ikna etmelidir. Başkan Aysal, Üstünberk için "Bize yardım edeceğine söz verdi" dedi ama içinde olmakla, dışarıdan yardım etmek arasında verim farkı vardır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA