Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Vahide!..

Yunanista n'da n göçmüş bir aile.. Baba kamyon şöförü, anne ev hanımı.. Kız 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümünü birincilikle bitirirken, Özdemir Nutku'nun en iyi öğrencisi..
Sonra Ankara Sanat... Yaşar Kemal/ Yer Demir Gök Bakır'da baş rol.. Sonra Devlet Tiyatrosu.. Shakespeare/ Macbeth.. Arthur Miller / Cadı Kazanı.. Aristofanes/ Barış.. Daha neler neler?..
Ben onu gördüğümde, Oyun Atelyesi'ndeydi. Kaç yıl kapalı gişe oynadı. Ben torpille yer bulup gittim. Haluk Bilginer'le harikalar yaratıyordu, Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler'de.. Haluk, haklı olarak, "Körler sağırlar birbirini ağırlar"a dönüşen Afife ödüllerine tiyatro olarak katılmadığı için, rahatlıkla evine götüreceği ödülü almadı ama gazeteciler onu "Yılın Tiyatro Oyuncusu" seçtiler..
Sizler, çoğunuz da televizyon dizilerinde, en son da "Adını Feriha Koydum" da tanıdınız, Zehra diye..
Vahide Gördüm..
Dizideki Zehra köyüne yollandı. Çünkü Vahide, büyük Vahide, meme kanseri.. Tedavi için izinli.. Kemoterapi saçlarını dökmeye başlayınca, sete berber çağırmış. Ekibin önünde usturaya vurdurmuş saçlarını ve "Geri döneceğim" diye veda etmiş arkadaşlarına.. Vahide döner..
Onun hayatı zaferlerle dolu..
Bir zafer daha kazanacak..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA