Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sayın Alman Sefiri!..

Her yerden mail yağdı, bir tek Sayın Alman Sefirinden tık yok..
Gelen maillerden anlıyorum ki, başvuran hemen herkese, hem de pasaportlarında geçmişte aldıkları bir yıllık, iki yıllık vizeler dururken, "Dört gün, sekiz gün" gibi vizeler vermeye başlamış meğer Alman Konsolosları..
Bir de yeni uygulama.. Şimdi vize başvuruları bir aracı şirkete yapılıyormuş.. Hani sizin adınıza ehliyet, plaka, muayene işlerine koşanlar vardır, onlar gibi ama, Almanlarınki zorunlu.. Tabii parayla.. Vize parayla, aracı şirket parayla..
Şimdi iki senelik vize verip, iki yılda bir para almak nerde, işi gereği ayda en az bir kez Almanya'ya gitmek zorunda olan iş adamından, üçer beşer günlük vizelerle her ay eurolar paketlemek nerde?.
Bu mudur, Sayın Sefir?..
Bizzat size yazıp sorular sormuştum bu konuda.. Her konsolosluğun basın danışmanları da var.. Niye bir cevap lütfedilmedi bugüne dek acaba?.
Bu defa rica etsem, emir buyursanız da, duruma açıklık getirseler..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA