Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

NTV’yi kapattım!.

Sevgili Erman Yerdelen hayattaki en yakın dostlarımdan.. NTV'yi kuran ve bu ülkede haber televizyonculuğunu başlatan saçayağının biri.. Ötekiler, patron Cavit Çağlar ve televizyoncu Nuri Çolakoğlu'ydu. Erman da, CEO!..
Sevgili Erman,
Kurulduğundan bu yana, evde ofiste daima açık duran televizyonum NTV'ydi.. Bu yüzden sadece NTV'yi eleştiriyordum zaten.. Çok yazdım ama ne yazık ki bir yere varamadık. NTV günden güne daha da kötüye gitti.
Cumartesi sabahı, baştan savma 11.00 haberlerini izledim, CNN'e geçtim. Benim yaptığımı sen de yap. Cumartesi günü, NTV ve CNN'deki 11.00 haberlerini birbiri ardına izle. Farkı gör.
Cuma akşamı, ana haberleri izlerken öfkeden deliye dönmüştüm zaten.. NTV "Televizyon haberleri nasıl yapılmaz" konulu bir iletişim fakültesi dersi sunarken, rastgele ve ilk defa açtığım Show haberin başından bir saat ayrılamadım.. Onlar da "TV Haberciliği nedir, nasıldır" dersi verdiler sanki.. Onları da istet ve arka arkaya izle Erman..
Farkı gözlerinle gör. Sonra konuşuruz!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA