Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sallama Hamza!..

Hamza Hamzaoğlu "Kalan 9 maçı da kazanıp şampiyon olacağız" demiş.. Valla Mahmut Uslu da öyle diyor, Fikret Orman da.. Bu üç arasında en güvenilmez olan sensin Hamza Hocam..
Bu savunma ile mi, kalan 9 maçı kazanacaksın?.
Bir tek stoperin var, Chedjou.. Yediğin her golün içinde mutlak olan, çalım yiyen, havadan, yerden kaçıran, kademe yapmayı bilmeyen, savunmaya değil, kendine liderlik yapmaktan aciz Chedjou.. Aylardır sakat Semih ne durumda bilmeyiz.. Koray'ın hali meydanda.. Melo sakat.. Hakan Balta, Hollanda'da sakatlandı, Lüksemburg yerine İstanbul'a geldi..
Böyle bir halde iken dahi Gökhan Zan'ı kadroya çağırmaya gücü yetmeyen bir Hoca'ya o futbolcular, o taraftar, o camia (Mesela ben,) inanır mıyız?.
Seni emir kulu gibi kullanan (Onu oynat, bunu oynatma diyen) gizli güç kimse o çıksın konuşsun..
Mesela, tribünden sana "Umut'u çıkar" diye çılgınca bağırırken, tansiyonu çıkıp fenalık geçiren Abdürrahim Albayrak desin hele ki, ben bu sorumu sana değil, ona sorayım..

Hadi bir cevap ver, cevap verme iznin varsa tabii..
Parasını tıkır tıkır ödediğin Gökhan Zan'ı niye kadroya çağırmıyorsun?.
Alooo!.. Sesim gelmiyor mu?.. Aloo!.. Alooo!..
(Bunca Galatasaray muhabiri de boşuna para alıyor. Bu soruyu Hamza Hoca'ya bir antrenman, ya da maç sonrası soracak kafa ya da yürek bir tanenizde yok mu yahu?. Ne biçim gazetecisiniz siz?. Sorun da görelim bakalım, nasıl kıvranıyor, nasıl kendini ele veriyor!.)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA