Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu da şakası!..

40 yıllık dostum Erol Kaynar çok iyi bir Beşiktaşlıdır ve de fevkalade iddiacıdır. Ben iddia sevmem.. Ama Erol'a kapılıp ne zaman iddiaya girsek ben kazandım hep.. Bu iddia işi uğurum oldu adeta..
Galatasaray geçen yıl perişandı. Bu yıl daha perişan.. Uğuru deneme kararı verdim. Erol'dan "İddia" lafı çıkmıyor. Tahrik etmeye karar verdim.
Salomanje'de kalabalık bir gurup oturuyoruz hafta arası..
Elimle "4" işareti yaptım Erol'a..
"Bu 'Rabia' işareti değil.. Bu hafta size atacağımız gol" deyince tuzağa düştü.. Hadi iddia..
Cumartesi (Yarın yazacağım) Galatasaray dökülüyor. Beşiktaş ikramda.. Golü de ikram etti, uzatmada.. 1-0 öne geçti Galatasaray.. Gerisini Erol'a anında telefonla anlattım..
"Bizimkilerin o halde 4'lemesi mümkün değildi. Penaltılara ihtiyaç vardı.. Bu yüzden Chedju kendi kalemize bir gol attı ki, maç penaltılara kalsın. Sizinkiler ilk ikiyi atamayınca Galatasaray penaltılarda 3-0 öne geçti. Atiba geldi. Atarsa, bizim bir tane daha atmamız gerek, ama o zaman maç skoru 5-2 olacak.. Muslera kurtarınca penaltı skoru oldu 3-0.. Peki ya maç skoru Erolcum?.
Galatasaray: 4- Beşiktaş: 1!."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA