Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İşte güzel bir film!..

Süper markette elindekileri banda koyuyor genç kız ve kasadaki görevliye "Bir de Camel Light" diyor.. "Kimliğiniz lütfen" diyor, kasadaki.. "21 yaşından küçüklere sigara satamayız.." "O zaman sadece mermiler" diyor genç kız.. Kutular dolusu 9 milimetre tabanca mermisini alıp çıkıyor..
Film, hele son zamanlarda bir yığın silahlı baskın haberleri ile çalkalanan Amerika'nın yasalarına bu tokat sahnesi ile başlıyor ve sonuna dek, ilginçliğini ve hızını kaybetmeden sürüp gidiyor..
Hangi film?.
Kan Bağı.. Blood Father! (Öz baba demek oluyor, Türkçesi.) Mel Gibson'un gittiğim tüm filmlerini sevdim. Adam iyi oyuncu. 60 yaşında gene harika bir aksiyon filmini baştan sona sürükleyip götürüyor.
Burada, kontrollü serbest bırakılmış bir mahkum rolünde..
Alkolü de, kötü günleri de geride bırakıp, dövme yaparak "Doğru yaşam" savaşı verirken, yıllar önce kendisini terkeden annesiyle giden kızı onu arıyor..
Kızın başı, dünyanın en canavar uyuşturucu karteli ile dertte.
Sevgilisi onu hem uyuşturucuya alıştırmış, hem de mafya işlerine bulaştırmış. Kartel, konuşmasını önlemek için onu öldürecek.
Film, o noktada başlıyor ve sonuna dek keyif düzeyi artarak gidiyor.
Bu yaz beni en saran filmlerden biri.. Vakti olana şiddetle tavsiye ederim..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA