Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Dursun’u durdurdular!.

Baskın seçim yaparak 3.5 yıl daha Galatasaray'ın başına çöreklenmeyi planlayan Dursun'un silahı ters tepti. "Tüydüler" diye aşağıladığı, alay ve tahrik ettiği muhalifler, tek bilek, tek yürek olunca, 3.5 yıl fazla değil, buçuk yıl eksik Başkanlık yaptı.
Takım şampiyon olsa ve mayısta seçime, Şampiyon takımla girse belki de çok rahat kazanacağı kongre, Dursun'un hırsına ve tamahına öyle bir tokat attı ki!.
Şimdi Galatasaray'ın yeni bir başkanı var..
Mustafa Cengiz.. Başkaları pek tanımaz ama, ben iyi bilirim.. Hayatımız çok paralel.. Çok da çakıştı.. Çakışan paraleller pek matematik terimi değil.. Ben de "Hayat"tan söz ediyorum zaten!. Matematiğe pek uymayan hayattan!.
Mustafa Kardeşim de benim gibi Antepli.. Hemşeriyiz yani..
İkimiz de Mülkiye'yi bitirdik..
Ordan da kardeşim.
Ben gazeteciliği seçtim, o önce kamuya hizmet etti..
Sonra kendi işini kurdu.
Başarılı da oldu. Şimdi akaryakıt işinde.. O işi sayesinde tanınmasına katkım oldu. Tatsız bir vesileydi gerçi. 1994'te beni Mustafa'nın benzincisinde vurdular. İnsanlar uzun süre, "Hıncal nerde vuruldu" merakından o benzinciye taşındılar.
Yıllardır ikimiz de Alkent'te oturuyoruz.
Yani komşuyuz.
Daha..
İnanmazsınız!. Mustafa Cengiz Kardeşimle Galatasaray üzerine tek kelime konuşmadık, Kongre öncesi. Aday olacağından dahi haberim yoktu. Sizler gibi gazetede okudum.
Aday olduktan sonra da hiç konuşmadık.
Ne ekibi, ne de kongre faaliyetleri konusunda fikir alışverişi yapmadık.
Kazanınca bir mesajla kutladım. Anında cevap verdi. Ertesi gün de aradı.. İki dost, iki kardeşin sohbetini ettik..
O bu defa sözlü teşekkür etti.. Sonra da "Fikirlerine, görüşlerine açığım Ağabey" dedi..
Ben de "Başarılar" diledim..Temel fikirlerimi, her Galatasaray Başkanı gibi, o da köşemden okuyacak. Özel kalması gerekenleri de sevgili kardeşime özel ileteceğim tabii..
Mustafa Cengiz, söz verdiği gibi mayısta seçim yapacak. O seçimde de aday olmaya kararlı.. Ama aday olmak isteyen herkesin de önünü açtı. Önlerinde rahat rahat kullanacakları dört ay var.
Galatasaray, mayısta herkese eşit şans veren bir kongre yapacak.
Mustafa Cengiz'in ilk başarısı bu yolu açmasıdır.
Hayırlı olsun!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA