Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İş Dünyası fevkalade umutlu..

İtirazlar sonucu bir iki belediye başkanı değişir, ya da değişmez.. Önemli değil.. Önemli olan ülke genel yönetimi aynen sürüyor. Cumhurbaşkanı'nın dediği gibi, artık önümüzde seçimsiz, sadece çalışmakla geçecek 4.5 yıl var..
Halkın ve ülkenin en önemli sorunu ekonomi..
Günlerdir gazetelerde kırpık kırpık okuyorum.. Ekonomi dünyası gelişmelerden mutlu ve umutlu... Hemen hepsinin ortak düşüncesi "Artık işimize bakalım.."
İçlerinde iki yakın dostum var.. İçleri dışları birdir. Düşündüklerini içtenlikle söylerler. Onun için o ikisini seçtim size, "Bakın iş dünyası ne diyor" demek için..
Abdullah Kiğılı
"Halkımız sağduyulu davrandı. Bugünkü sonuca baktığımızda Türkiye'nin üzerindeki kara bulutların dağıldığına ve geleceğin daha parlak olduğuna inanıyorum. Bugünden itibaren işadamları olarak daha fazla mesai vereceğiz, daha fazla çalışacağız, yatırımlara devam edip daha çok istihdam yaratacağız. Her şey huzur içinde. Halkın sağduyusuna teşekkür ediyorum.
Türkiye'ye çok daha güzel günlerin geleceğine inanıyorum."
Adnan Polat
"Bundan sonra oluşacak birlik, beraberlik ve barış havası ekonomiye de pozitif etki yapacaktır. Bugüne kadar çok kriz yaşadık. Bunu da başarıyla atlatacağımıza inanıyorum. Yeter ki ülkemizde huzurlu bir ortam olsun. Bizler iş insanları olarak hızla yol alıp yatırıma devam ederiz. Üzerimize düşeni yapmaya hazırız."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA